Reklama

Skylink pripravil viacero akcií pre nových, súčasných, ako aj bývalých zákazníkov

V týchto dňoch spúšťa satelitný operátor Skylink niekoľko nových ponúk a to nielen pre nových či súčasných, ale dokonca aj bývalých, zákazníkov s už deaktivovanými kartami.

Každý nový záujemca bude môcť získať komplet s HD prijímačom, dekódovacou kartou a inštaláciou za 1 €, podmienkou je samozrejme aktivácia plateného balíčka s povinnými mesačnými poplatkami. Druhou akciou je dvojročné predplatné balíčka Smart za jednorazovú investíciu 199 €, kde zákazník získa okrem predplateného balíčka Smart na 24 mesiacov v cene aj satelitný prijímač, kartu a inštaláciu. Následne počas dvoch rokov tak už nebude musieť nič platiť.
Pokračovanie nižšie:


Bývalí zákazníci operátora s deaktivovanou kartou Skylink ICE, alebo Irdeto budú môcť reaktivovať svoju kartu v rámci akcie bezplatne, ušetria tak 10,99 € za reaktivačný poplatok. Akcia je platná do 31. januára 2017. Navyše im bude ponúknutý aj balíček Smart na 12 mesiacov za 49,8 €. Bežná cena balíčka je pritom 96,8 €.

Nová ponuka je pripravená aj pre zákazníkov Skylinku, ktorí by chceli rozšíriť príjem programov na ďalšom televízore v domácnosti pomocou druhej karty Next. Zákazníci s platenými balíčkami budú môcť získať kartu Next za štandardných podmienok, pričom na hlavnej karte získajú možnosť aktivácie balíčka Mixbox na 6 mesiacov zadarmo.

Kartu Next budú môcť získať za štandardných podmienok aj zákazníci so zaplateným Servisným poplatkom, pričom na hlavnej karte získajú možnosť aktivácie balíčka Mixbox na 6 mesiacov zadarmo. Okrem toho na materskej karte môžu získať zvýhodnený balíček Smart na 12 mesiacov za 49,80 €. Pri tejto migrácii na Smart sa navyše zákazníkovi prenesie nespotrebovaný kredit zo Servisného poplatku a doplatí tak iba rozdiel do 49,80 €, ponuka teda bude výhodná aj pre zákazníkov, ktorí si práve Servisný poplatok zaplatili.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Oprasil som dlho nepouzivanu kartu a reaktivacia prebehla zadara. Akurat mi nikde v zone nevidim tu zlavu na smart.

  2. iko, karta vhodná na akciu musí byť odpojená,, teda nezaplatený serv. poplatok aspoň rok

    1. Sak to aj bola. Aspon dva roky. Ak zobrazolo zadara reautorizaciu preco potom nikde nevidim smart za polovicu? Jedine zeby to posielali poukazkou.

  3. Ako predísť deaktivácii karty Skylink? Stačí raz za rok poslat SMS na 8877 za 1 €.

  4. Ten Smart v akcii, teraz za 48,9€ ponúkajú nejako často. Vo februári som dostal Smart na rok ešte za menej eur.

  5. Na jeden faktor sa nesmie zabudať.Blížia sa Vianoce kedy sa trh už aj kvôli darčekom pohne na ďakovať Markize sa pohne o voľačo výraznejšie možno to načasovanie odchodu je aj o tom…v každom prípade všetko so všetkým súvisí aj keď to otvorene nepovie nik a prečo by aj.

    1. Rovnako ako pri každom inom balíčku cez zákaznícku zónu.

  6. Pozerám, že pobalíčkované cenníky majú drahšie ako káblovka UPC a pomaly Plustelka cez DVB-T a MUX4 je na tom lepšie s cenou. Pri platbe 199€ na 2 roky si položte otázku či dovtedy bude Skylink ešte existovať? Keď sneží, alebo je búrka na káblovke v DVB-C a na anténe v DVB-T nevypadne signál.

  7. A pre mna ziadna akcia,a to platim Kombi+Next kartu. Naozaj dakujem skylink.

    1. 19.10.2016 Akcia K balíčkom Multi, Kombi a Multi HD na 6 a viac mesiacov teraz Mixbox navyše ako bonus!
      Bonus je možné uplatniť k balíčkom Multi, Kombi alebo Multi HD zaplateným na 6 a viac mesiacov v období od 17. 10. 2016 do 31. 12. 2016. Bonus aktivujete pomocou tlačidla „Aktivovať“ na domovskej stránke Zákazníckej zóny. Bonus je možné na každej satelitnej karte aktivovať iba jeden krát. Túto aktiváciu nie je možné kombinovať so žiadnou inou akčnou alebo promo ponukou.

Komentáre už nie sú povolené.