Reklama

Kanály Československo a Festival v ponukách ďalších operátorov

Filmové kanály Československo a Festival môžu sledovať, okrem predplatiteľov Skylinku, aj zákazníci vybraných káblových a IPTV operátorov. Z tých väčších môžeme spomenúť aspoň ANTIK Telecom, Satro či Telekom. Programy sú dostupné na doterajšej pozícii stanice Kino CS, ktorá už ukončila k 15. novembru 2016 vysielanie. Kanály Doku CS a Muzika CS sú zatiaľ u týchto operátorov aj naďalej dostupné.
Pokračovanie nižšie:


Program Československo sa venuje exkluzívne filmom a dokumentom z obdobia od 28. októbra 1918 do 31. decembra 1992. Vysiela v čase od 04:00 do 22:00. Vo zvyšnom čase bude k dispozícii kanál Festival, ktorý ponúkne divákom špičku svetovej festivalovej kinematografie. Prevádzkovateľom oboch nových staníc je Film Europe

ANTIK Telecom ponúka programy Československo a Festival predplatiteľom digitálnej televízie Tango TV. Oba sú súčasťou Prémiového balíka.

Predplatitelia digitálnej TV od operátora Satro majú prístup k programom od balíčka Komfort a Komfort film.

Telekom má dvojprogram Československo a Festival v ponuke svojej Magio TV. Oba sú súčasťou balíka Voľný čas.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A preco tie kanaly nepridalo aj magio sat ved kanaly maju byt rovnake ako v magio tv ci len platit mame ako za magio tv? Oblbujete ludi nic viac.

    1. Magio Sat nikdy nemal Kino CS. Dnes som kukol na Ceskoslovensko a tam plavba jachotou po Dunaji. To sú tie exkluzívne filmy?

  2. filmi nevysiela československo HD ale festival HD od 22.00 hod

Komentáre už nie sú povolené.