Reklama

freeSAT: Premier League a NHL budeme na Spíler TV blokovať

Do ponuky satelitného operátora freeSAT pribudne v najbližších týždňoch niekoľko nových televíznych programov v maďarskom jazyku. Medzi avizovanými novinkami sú TV2, Super TV2, Mozi+, Prime, Humor+, Chili, Kiwi, Fem3, Izaura, Zenebutik a športový Spíler. Posledne menovaný športový kanál však nebude dostupný zákazníkom počas prenosov Premier League ako aj NHL, dôvodom sú vysielanie práva. Tie totiž vlastnia na našom území iné TV stanice. V prípade Premier League je to DIGI Sport, u NHL zase Nova Sport.
Pokračovanie nižšie:


Programy, pri ktorých o to držiteľ práv požiada, budú na Slovensku blokované,“ povedal pre náš portál SatelitnáTV.sk Miloslav Surgoš z agentúry mediamedia, ktorá platformu freeSAT u nás zastupuje. „Tieto zápasy však tvoria len malú časť vysielania tohto kanála„, dodáva.

Spíler TV má obohatiť ponuku už 1. decembra. Prístup k programu budú mať predplatitelia vyššieho balíka freeSAT Plus HD.

TIP: freeSAT pridá do ponuky až 11 nových maďarských programov

Blokovanie vybraných športových prenosov nie je pre zákazníkov freeSATu ničím neobvyklým. Deje sa tak už dlhšiu dobu pri programoch ČT Sport, prípadne aj M4 Sport.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. take programy a este mad. si freesat moze strcit,su to neuveritelny babraci

  2. Freesat kde má v ponuke premier league co su na praskoch? U nas premier league vlastní len Telekom DigiTV

    1. Veď práve preto ju budú musieť blokovať na Spíler TV,ktorá je v ponuke FreeSat.

Komentáre už nie sú povolené.