Reklama

ANTIK rozšíril ponuky svojich TV služieb o slovenskú TV9

Telekomunikačný operátor ANTIK Telecom rozšíril ponuky všetkých svojich TV služieb o nový televízny kanál. Do internetovej ANTIK TV GO, SmartTVBoxu či digitálnej televízie Tango TV pribudla v týchto dňoch slovenská TV9. Televíziu budú môcť sledovať, s najväčšou pravdepodobnosťou od dnešného dňa, aj užívatelia hybridných boxov satelitnej služby ANTIK Sat, vysielanie nebude však dostupné z družice Eutelsat 16A (16°E), ale z internetu.
Pokračovanie nižšie:


TV9 je slovenská televízia, ktorá sa zameriava hlavne na regionálne spravodajstvo. Držiteľom licencie je spoločnosť NITRANET so sídlom v Nitre. Okrem vybraných káblových či IPTV operátorov je vysielanie TV9 dostupné aj cez miestny DVB-T vysielač Bratislava – Petržalka, ktorý šíri signál na 26. kanáli (514 MHz).

ANTIK sprístupnil TV9 zákazníkom už od najnižších balíčkov. Pokiaľ by sa ešte vo vašom programovom rastri televízia nenachádzala, odporúčame urobiť reštart boxu, alebo priamo v nastaveniach obnoviť zdroje.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. @ajd: čo takto sa naučiť aj čítať s porozumením? V článku sa JASNE píše, že program, je v DVB-T k dispozícii z vysielača v Petržalke na 26. kanále (514 MHz). Je pravda, že toto nikomu napr. z Košíc nepomôže, ale nechápem pročo by mal niekto mimo BA túžiť po nejakej miestnej regionálke….

    2. TV9 bola plánovaná na všetkých 12 miestnych muxoch po celom Slovensku, kým ich mal ešte MULTICHANNEL práve pre TV9 pripravovali túto sieť, ale nedávno to predali pre OBECNÉ SIETE, ktorá je tuším vlastníkom TV9 (alebo bude pre ňu prevádzkovať vysielače) takže tá TV9 by mala vysielať aj v ďalších muxoch na Slovensku. Tu si pozri toto farebné logo, sú tam vypísané slovenské mestá: facebook.com/tv9.sk/

      A natýchto kanáloch bola plánovaná TV9:
      Banská Bystrica K25
      Bratislava K59
      Košice K33
      Martin K23
      Nitra K42
      Poprad K30
      Prešov K34
      Prievidza K34
      Trenčín k34
      Trnava K30
      Vrbové K36
      Žilina K23

    3. pre upresnenie: Vrbové 36 nie je (a ani nikdy nebolo) v tejto sieti, naopak tam boli PO27 a BB27(23) …
      také trápne až no

    4. Vrbové K36 (MULTICHANNEL) tam bolo, lebo bolo uvedené v excelovskom zozname Regulačného/Telekomunikačného úradu.

      A PO27 a BB27(23) sú koordinované regionálkami.

    5. ajd, napíš si e-mail do multichannel-u, tam Ti (ak budú takí ochotní) vysvetlia, ako to so všetkými uvedenými kanálmi bolo a je

    6. PO27 a BB27 som koordinoval pre inú firmu, ktorá chcela aj ďalších 8 koordinácii, od ktorých neskôr odskočila. Tak som našiel v PO a BB iné kanály a posunul inej firme. Potom úrad zrušil BA59 a TT30, v BA sa dohodli na 26 a TT je bez náhrady. Vrbové36 napatrí do tejto siete, ide s minimálnym výkonom a používa sa na rôzne experimenty.

  1. Kto by to platil ked neplatia ani internetovy stream – tv9.sk/index.php/player/live/tv9-nazivo

Komentáre už nie sú povolené.