Reklama

TV Regina prerušila dočasne vysielanie cez satelit (23,5°E)

Český televízny kanál Regina prerušil šírenie svojho programu prostredníctvom družice Astra 3B (23,5°E). Na programovej pozícii TV Regina, frekvencii 12 090 MHz, môžu vidieť aktuálne diváci len oznam: „Z technicko-prevádzkových dôvodov na strane TV Regina je vysielanie dočasne prerušené„.
Pokračovanie nižšie:


TV Regina vysiela 24 hodín denne v českom jazyku so zameraním hlavne na divákov starších ako 45 rokov. Vo vysielaní sa objavujú programy zamerané na poradenstvo a vzdelávanie, zábavu, životný štýl či voľnočasové aktivity. Vysielanie prostredníctvom družice Astra 3B bolo šírené nekódovane (FTA), stanicu tak mohli prijímať nielen zákazníci Skylinku, ale všetci tí, ktorí majú možnosť prijímať signál z tejto orbitálnej pozície. Pre sledovanie nebola potrebná ani dekódovacia karta.

Samotná televízia vysiela po prerušení satelitnej distribúcie aj naďalej a to prostredníctvom DVB-T vysielačov českej Regionálnej siete 4 v lokalitách Strahov, Ládví a Zelený pruh na 46. kanáli. Signál je dostupný nielen v Prahe ale aj v Stredných Čechách.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Dobry večer chcel by som vediet či bude tv REGINA visielat naslovensku a kedy,dakujem.

Komentáre už nie sú povolené.