Reklama

TNK SD skončí 31. októbra

Satelitná platforma TNK (Telewizja na Kartę), ktorá umožňovala bezplatný príjem základných poľských televíznych staníc v SD kvalite, z družice Eutelsat Hot Bird (13°E), ukončí poskytovanie svojich služieb v pondelok 31. októbra 2016. Prevádzkovateľ platformy, spoločnosť Cyfrowy Dom, o tom informuje na svojich oficiálnych stránkach. Všetkým užívateľom odporúča prejsť na novú ponuku nc+ telewizja na kartę a kúpu nového satelitného prijímača s podporou HDTV vysielania, pokiaľ ho ešte nemajú. Po prechode na novú službu získajú diváci viac programov v lepšej kvalite, no budú musieť už za ich sledovanie platiť.
Pokračovanie nižšie:


TNK odštartovala v roku 2008, išlo o vôbec prvú satelitnú platformu u našich severných susedov, ktorá ponúkala základné programy v SD kvalite bez viazanosti a mesačných poplatkov. Pre náročnejších divákov bol na výber navyše aj platený balíček s desiatimi TV kanálmi. Spomenúť môžeme aspoň TVN24, nSport+, TVN Turbo, TVN Style, TVN 24 Bis, Discovery Channel, Disney Channel či TVP Sport.

Koniec platformy TNK (SD) nie je žiadny unáhlený krok. Operátor o tom informoval už od svojho štartu, že bezplatná ponuka je platná iba do konca októbra 2016. Po ukončení TNK SD skončí aj bezplatný príjem poľských programov cez družicu. Diváci, ktorí budú mať záujem aj naďalej sledovať programy zadarmo, musia prejsť na terestriálny príjem.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Karty sa vo veľkom predávali aj u nás. Škoda, že všetko dobré raz skončí.

Komentáre už nie sú povolené.