Reklama

Telekom výrazne rozšíril ponuku Magio TV

Telekom dnes rozšíril ponuku svojej Magio televízie, ktorú poskytuje zákazníkom vo vlastnej sieti, o väčší počet nových kanálov.

Do športového balíka Magio TV pribudol nový športový kanál Nova Sport 2 vo vysokom rozlíšení a ponuku doplnkového balíka Voľný čas rozšírila slovenská televízia 213.

213 ponúka divákom iba prenosy z domácich športových podujatí. Najväčším lákadlom sú vybrané prenosy z futbalovej Fortuna ligy. Nova Sport 2 prináša zase priame prenosy z basketbalovej NBA, hokejovej NHL, nemeckej hádzanárskej Bundesligy, Ultimate Fighting Championship, rugby, či turnaje v šípkach.
Pokračovanie nižšie:


Do prémiového balíčka HBO + Cinemax + HBO GO pribudli kanály HBO2 a HBO3 v HD kvalite. Aktuálne sú tak súčasťou balíka už všetky tri programy HBO dostupné vo vysokom rozlíšení. Cinemaxy zostávajú zatiaľ aj naďalej v SD.

Do najvyššieho balíka XL pribudli kanály Food Network, Eroxxx HD, Filmbox Arthouse, Fast&Fun Box HD, Filmbox Plus, Filmbox Family, Filmbox Premium HD, Filmbox Extra HD, Fightbox HD a Auto Motor Sport.

Ponuku doplnkových balíčkov rozširuje úplne nový spravodajský balíček. Predplatiteľom ponúka 15 kľúčových svetových spravodajských kanálov a výber spravodajských staníc z okolitých európskych krajín za 3,49 € mesačne, resp. 2,99 € mesačne pri 6-mesačnej viazanosti. V balíčku sú dostupné kanály TVP INFO, RAI NEWS, France 24 EN, France 24 FR, Russia Today, BBC World News, Bloomberg EU, CNBC, N-24, Al Jazeera EN, Canal 24 Horas, CNN Intl. Europe, DW, TVE International a Al Alam.

Podľa informácií od našich čitateľov sú v ponuke Magio TV už aj české programy Nova International, Fanda, Smíchov, Telka, Barrandov plus, Kino Barrandov, Prima Zoom a Prima MAX.

Telekom navyše inovoval aj svoj infokanál, ktorý po novom ponúkne nový obsah z kategórie Slow TV, napríklad pohľad na horiaci oheň v krbe, či zábery z idúceho vlaku. Okrem toho pribudnú informatívne videonávody ku produktom a službám Telekomu. Infokanál sa posunul v Magio boxoch na desiatu pozíciu.

Pripomeňme, že od štvrtka 20. októbra štartuje predaj väčšieho Archívu M s dvadsiatimi kanálmi, ktorý ponúka stanice Jednotka, Dvojka, Markíza, Doma, TV Dajto, JOJ, Plus, TA3, ČT1, ČT2, WAU, JOJ CINEMA, CS FILM, Filmbox, Ťuki TV, AMC, Viasat Explore, Discovery Channel, Animal Planet, Nickelodelon. Archív M je dostupný za 3,99 € mesačne, pri aktivácii alebo prolongácii ho zákazník získa na tri mesiace zadarmo.

Mohlo by vás ešte zaujímať