Reklama

Šlágr je možné opäť prijímať aj cez anténu, obnovil vysielanie cez miestne DVB-T vysielače

Z miestnych DVB-T vysielačov po celom Slovensku, ktoré prevádzkuje operátor AVIS, je možné opäť prijímať českú Šlágr TV. K obnoveniu šírenia došlo podľa našich informácií dnes. Vysielanie je dostupné na doterajšej programovej pozícii Šlágr TV, pokiaľ si ju už niektorí diváci vymazali je potrebné spustiť automatické vyhľadávanie na televízory s terestriálnym tunerom, alebo na set-top-boxe. Program vysiela v štandardnom rozlíšení a v kompresnom formáte MPEG-4.
Pokračovanie nižšie:


Vysielanie českého hudobného programu Šlágr TV nebolo možné prijímať cez miestne DVB-T vysielače AVISu od 1. septembra. Po viac ako mesiaci je tak program opäť dostupný divákom. Z akého dôvodu však došlo k prerušeniu šírenia, nie je známe.

Hudobná televízia Šlágr prináša vo svojom vysielaní ľudové, country, ako aj folkové piesne s prvkami teleshoppingu. Okrem vybraných miestnych DVB-T vysielačov je dostupná slovenským divákom aj nekódovane (FTA) prostredníctvom družice ASTRA 3B (23,5°E), ako aj cez káblových, IPTV a satelitných operátorov. Novinkou je už aj internetové vysielanie, ktoré je k dispozícii cez oficiálne webové stránky televízie.

Z ktorých miestnych DVB-T vysielačov je možné prijímať Šlágr TV, nájdete na tejto stránke: satelitnatv.sk/vysielace/dvb-t/.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Slagr TV si vyskusala co sa stane po vypnuti, tak ako minule Dajto.

  2. kanal 59 Jaslovske Bohunice stale nic len noe a zstv zvysne tri pozicie sama tma

  3. ráno som sa pozeral na program RVR a rozýšľal, čo si asi tak Avis zaregistruje ako retransmisiu

  4. Mimo SlagrTV: na tom odkaze je v Muxe4 Joj Cinema ešte SD, ale už vysiela HD.

  5. Výborný ťah , dobrá informácia + ešte finančná podpora STA rozvodov od Towercomu a DVB-T azda aj prežije.

  6. Ako to vyzera s CETV v Nitre – nechystaju sa aj ti vykrocit z tmy?

    1. OK, vidim, ze CETV uz nadobro vypadla z MUXu. Koniec-koncov na Nitru bohate staci jedna poriadna lokalna TV a Nitricka je v tomto lepsia.

  7. nevieme kedy bude opat vysielat Avis v Nových Zámkoch?Dakujem za odpoved.

    1. Veľmi vtipné. Lepší dátum nie je v ponuke? Napr. 29.2.2017.
      Už sa to pričasto opakuje. 🙁

    2. Zatial sa nevie kedy a ako.. madari dany kanal nepovolia a ani iny nikto nepovoli.. je dost pravdepodobne ze sa bude vysielat na K36 so slabym vykonom..

    3. ten slabý výkon kvôli Nitre aby to nerušilo, lebo je to rovnaký kanál..

    4. Škriatok a Nové Zámky nemôžeš dať do VHF pásma aspoň dočasne? Spýtaj sa na regulačnom úrade… VHF je tiež vyhradené pre DVB-T, v Poľsku sa vysiela DVB-T už aj vo VHF pásme.

  8. Musia si skoordinovať nový kanál. Na ktorom vysielali /40k/ už Maďarská strana zablokovala na dalšie obdobie.

  9. Kto túto oblbujúcu TV pozerá? . . Tieto odpadné TV typu TV8, Šlágr, Senzi a pod. len vymyvaju mozgy dôchodcom

  10. Dobrý deň všetkým!
    Prosím Vás viete mi potvrdiť či vysiela Dvb-t 36.k Topolčany ? Od spustenia vysielača v marci som mal signál (Chynorany-10 km od vysielača)…pred letom už nie. Myslel som, že majú nejakú odstávku…prípadne vie niekto kontakt kde by som sa to dozvedel?
    Ďakujem.

    1. Chcel si asi napisat: Bude v tom nejaky skratek. 🙂 (Just kidding. Hadam sa ho nedotkne, ze tu beriem jeho nick nadarmo, ale sranda musi byt ;-))

    2. Topolčany idú na minimálny výkon, prečo, to tu nebudem rozoberať. Skús preskenovať K36. Treba mať aj anténu vonkajšiu a nie vnútornú, poprípade nejaký zosilňovač.. Keď vyskúšaš daj vedieť ako si dopadol..

Komentáre už nie sú povolené.