Reklama

Skylink: Mixbox na niekoľko mesiacov zadarmo k vybraným balíkom

Skylink pripravil pre zákazníkov vianočný bonus v podobe predplatného balíčka Mixbox s programami FilmBox Extra HD, FilmBox Premium, FilmBox Family, FightBox HD, DocuBox HD a EroXXX HD vrátane služby Filmbox Live od 3 do 8 mesiacov zadarma.

Aktivácia bonusu je podmienená aktívnym predplatným balíčka Multi, Kombi alebo Multi HD na 6 a viac mesiacov alebo formou SIPO/Inkaso.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci, ktorí si predplatia do konca roka balík Multi na minimálne 6 mesiacov získajú prístup k balíku Mixbox na 3 mesiace, tí čo si aktivujú na rovnaké obdobie Kombi získajú Mixbox na 6 mesiacov a pokiaľ sa rozhodnú pre aktiváciu Multi HD, aspoň na pol roka, budú môcť sledovať programy z balíka Mixbox až 8 mesiacov zadarmo.

Ponuka platí pre objednávky predplatného niektorého z uvedených balíčkov, ktoré budú uhradené v období od 17. 10. 2016 do 31. 12. 2016. Aktiváciu bonusu je možné uskutočniť v období od 17. 10. 2016 do 31. 12. 2016.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Filmbox a SPI programy su absolutne nezaujimave a neatraktivne.

    1. To je pravda. A všade ich pchajú a sú stále akcie na ne lebo dobrovolne si to nik nepredplatí.
      Nech to dajú do dvb-t ako Joj cinema.

    2. Ja som mal ten Filmbox Extra v balíku Flexi 7 a bol len do počtu, ale reku, keď do počtu, tak dobrú filmovú stanicu. No katastrofa, nikdy som tam nič nepozeral aj tak.

  2. najhorší skylink ani madarské programi nedávajú,

  3. Vsetkym zakanikom treba dat nejake bonusy nie len tym co maju na drahsie balicky.

  4. ČT o osudu satelitní HD distribuce rozhodne 31.10.2016; pozri parabola.**/zpravicky/26872/ct-o-osudu-satelitni-hd-distribuce-rozhodne-31-10-2016/

    ČT ve svém tendru rozhodne nejenom o vítězi tendru ale i o satelitu, ze kterého budou HD programy šířeny. Tedy zda zůstane na satelitu Astra 3B, kde je platforma Skylink, nebo přesune své stanice například na konkurenční satelitní systém Thor 5/Thor 6/Thor 7 na pozici 0,8°W, kde se vysílají konkurenční nabídky Nová Digi TV CZ, freeSAT a slovenské Nová Digi TV SK a Magio Sat.

Komentáre už nie sú povolené.