Reklama

Prima sprístupnila obsah pre deti v HbbTV, pre Slovákov je dostupný s obmedzeniami

Česká komerčná TV Prima rozšírila svoj obsah pre deti v rámci Prima PLAY a to nielen na webe ale aj do hybridného vysielania HbbTV.

Deti rady trávia svoj voľný čas sledovaním internetu, preto by sme im chceli ponúknuť obsah z nášho vysielania aj v našom videoarchíve Prima PLAY. Veríme, že rodičia rozšírenú ponuku detských relácií uvítajú, rovnako ako možnosť sledovania videí bez reklám so službou Prima PLAY Premium,“ hovorí Daniel Grunt, riaditeľ nových médií FTV Prima.
Pokračovanie nižšie:


Na Prima PLAY nájdu diváci českej rozprávky, ako napríklad Kovář z podlesí, Legendy starej Prahy alebo Kdopak by se vlka bál, či dobrodružný rodinný film Vynález skazy. Nechýba ani klasika v podobe Včielky Máji alebo Ferda Mravca a ďalších obľúbených animovaných filmov.

Po rozšírení ponúka Prima v hybridnom vysielaní už štyri aplikácie: archív vysielania Prima Play, Televízny program, Predpoveď počasia a programy pre deti – Primáček. Z dôvodu autorských práv sú však niektoré videá blokované pre divákov zo Slovenska. Pri našich testoch fungovali napr. z novej aplikácie Primáček rozprávky Legendy staré Prahy či Hurá do praveku. U ostatných nám vyskakovala hláška o nedostupnosti programu z licenčných dôvodov.

HbbTV vysielanie od Primy je dostupné divákom, ktorí prijímajú signál prostredníctvom družice Astra 3B (23,5°E) či z českého DVB-T, na takmer všetkých programoch FTV Prima (Prima SD/HD, Prima Cool HD, Prima Love, Prima MAX HD a Prima ZOOM HD), výnimkou je len kanál Prima Comedy Central u ktorého v čase písania správy hybridné vysielanie nebolo dostupné.

Mohlo by vás ešte zaujímať