Reklama

Nová DIGI TV CZ: Smíchov, ČT:D/ČT art a Prima Love už v MPEG-4 (0,8°W)

Na družici Thor 6 (0,8°W) dnes došlo k zmene kompresného formátu, zo staršieho MPEG-2 na nový a úspornejší MPEG-4, u trojice českých programov Smíchov, ČT:D/ČT art a Prima Love. Ide o programy z frekvencie 12 380 MHz, ktoré sú dostupné oficiálne zákazníkom českej platformy Nová DIGI TV CZ. Ich uplink zabezpečuje Telekom. Z rovnakých parametrov vysiela okrem iných aj nová slovenská nekódovaná televízia 213.
Pokračovanie nižšie:


Česká satelitná služba tiež okrem zmeny kompresného formátu u vyššie spomínaných kanálov rozšírila svoju ponuku o JOJ Family a JOJ Cinema. So zaradením noviniek došlo aj k drobným úpravám v programovom rastri. JOJ Family obsadila pozíciu číslo 19 namiesto Óčko TV, ktoré sa presúva na novú pozíciu 84. JOJ Cinema nájdu zákazníci na pozícii číslo 36. Ak sa kanály automaticky nenaladia na dodávanom boxe, je ho potrebné reštartovať. Užívatelia CAM modulov DIGI TV CZ si musia programy naladiť manuálne. Podrobnosti sme už priniesli v predchádzajúcej správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Na CT Art/D bol ešte včera zle nastavený pomer strán. Aspoň mňe to od prechodu do MPEG 4 ide stále 4:3 bezohľadu na vysielaný program. Mám ten problém iba ja?

  2. Marián Na CT Art/D je zle nastavený pomer strán. Ten problém je na strane DIGI TV

  3. DIGI TV CZ a DIGI TV SK su ponuke Nova sport 1 HD a Nova Sport 2 HD

  4. Novinka 19.10 0 3:00 su nova sport 1 HD Nova sport 2 HD ponuke Digi tv CZ a SK

Komentáre už nie sú povolené.