Reklama

Maďarsko: Discovery a Sláger TV dočasne nekódovane v DVB-T

Prevádzkovateľ maďarskej terestriálnej platformy MinDig TV Extra, ktorý zároveň prevádzkuje aj sieť všetkých celoplošných vysielačov, sprístupnil v rámci pravidelného promo vysielania, dočasne všetkým divákom cez anténu, dva populárne programy Discovery Channel a Sláger TV.

Voľné vysielanie Discovery Channel bude prebiehať od 14. do 30. októbra, Sláger TV bude dostupný nekódovane o niečo dlhšie – do 11. novembra 2016. Po ukončení nekódovaného vysielania budú oba programy zakódované systémom Conax, sledovať ich tak budú opäť môcť iba predplatitelia platformy MinDig TV Extra.
Pokračovanie nižšie:


Sláger TV je maďarská hudobná televízia, ktorá prináša nielen maďarskú ľudovú, ale aj modernú a populárnu hudbu. Program môžu prijímať diváci cez anténu prostredníctvom tamojšieho celoplošného multiplexu D, súčasťou ktorého je aj Discovery Channel. Oba programy vysielajú v štandardnom rozlíšení a v kompresnom formáte MPEG-4. Vďaka voľnému vysielaniu ich môžu teraz dočasne prijímať všetci diváci u našich južných susedov, ako aj na Slovensku v blízkosti hraníc s Maďarskom.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. maďari sú 100 rokov pred nami slovákmi…mi len všetko kódovať,platiť,nalákať ľudí…príďte k nám,sk…k bude navždy zadarmo.poklepkáme po skle a je to…takýmto štýlom by to malo byť.ponúknem divákom programy a keď sa mi páčia tie čo sa mi páčia tak tie si môžem objednať.ak chcem.ak nie tak nie.robia si dobré meno podľa mňa a aj reklamu a určite sa nájde dosť ľudí,ktorí si aj čo to objednajú a zaplatia.

    1. len to by tam nesmeli sedieť staré štruktúry, aby to fungovalo…

  2. Pre redakciu na wikipedii som našiel że koncom oktobra odštartuje nový kanál Humor + (31.10.2016) a 02.12.2016 má RTL Spike nahradiť Film + 2 skuste o tom niečo zistiť viac je to na Television in Hungaria

  3. Ziadne prekvapenie.Vedia ako na to spolocnost Mindig tv ma dobrych manazerov a to je zaklad uspechu inak to nejde.Divak potrebuje motivaciu aby sa pohol kedze to nasi susedia robia pravidelne asi to funguje inak by tuto formu tkzv.ochutnavok nerobili.V Plustelke ochutnavka nema zmysel jej majitel ju nepotrebuje.Zmysel ochutnavok by bol keby ju videli divaci volnej telky na tento ucel by mohol posluzit nevyuzity kanal Info.

Komentáre už nie sú povolené.