Reklama

freeSAT predstavil svoju jesennú kampaň pre nových zákazníkov

Každý nový predplatiteľ satelitnej platformy freeSAT získa teraz na dva mesiace bezplatné rozšírenie na vyššiu službu freeSAT plus HD. Po uplynutí obdobia sa môže potom rozhodnúť, ktorý balík si ponechá. Buď zostane pri nižšom freeSAT medium HD, alebo bude platiť za vyšší balík freeSAT plus HD.
Pokračovanie nižšie:


Najlepší spôsob, ako si vybrať tú správnu službu, je vyskúšať si ju,“ uvádza operátor. S freeSAT plus HD má každý zákazník prístup k 134 kanálom vrátane 25 v HD. Diváci si tak môžu vychutnať väčšinu slovenských, českých a maďarských staníc vo vysokom rozlíšení. V HD sú dostupné aj mnohé športové a dokumentárne kanály, ako napríklad Discovery Showcase, Animal Planet, Travel Channel, History, National Geographic, Nat Geo Wild, Arena Sport 1, Nova Sport 1, Eurosport 1, 2 a Sport 1 a 2.

Každý nový zákazník, ktorý si pri objednávke vyberie ešte aj prémiový balík FilmBox Pak, ho získa na dva mesiace bezplatne. Päť kanálov FilmBox, vrátane dvoch v HD, ponúka bohatý výber filmov všetkých žánrov. Po uplynutí bezplatnej lehoty, si môžu zákazníci predplatiť FilmBox Pak len za 2 eurá mesačne a to bez akejkoľvek viazanosti.

Ďalším darčekom je balík HBO Max Pak na mesiac zadarmo. Jesennú darčekovú ponuku platformy uzatvára bezplatné sledovanie programov balíka freeSAT active po dobu dvoch mesiacov.

Všetky tieto výhody sú dostupné len pre nových zákazníkov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. neviete niekto co je s Dajto na Freesat ?…nejde mni to cez sharing uz par dni

    1. S tym by som sa velmi nechvalil. U mna ide normalne, na rozdiel od teba ale mam zmluvu a riadne platim.

Komentáre už nie sú povolené.