Reklama

freeSAT: HBO počas víkendu zadarmo pre všetkých

Počas najbližšieho víkendu ponúkne satelitný operátor freeSAT všetkým svojim zákazníkom vysielanie prémiového kanálu HBO zadarmo v rámci ochutnávky. Diváci si vďaka bezplatnému vysielaniu HBO budú môcť vychutnať premiéru nového českého kriminálno-dramatického seriálu Pustina.

Osemdielny miniseriál z produkcie HBO Europe zožal úspech na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch a dostal sa aj do oficiálneho výberu tohtoročného Torontského medzinárodného filmového festivalu. Kritikmi oceňovaný seriál je dokonca označovaný za očakávanú televíznu udalosť roka.
Pokračovanie nižšie:


Nehostinná pustatina severných Čiech, zjazvená rokmi ťažby. Surová atmosféra dediny, rozorvanej nielen lyžicami bagrov ale aj napätím medzi jej obyvateľmi. A potom záhadný zločin, ktorý uvedie veci do pohybu. Toto je východisko nového seriálu Pustina od režisérky Alice Nellis, pod ktorej vedením si zahrali známi herci ako Zuzana Stivínová a Jaroslav Dušek.

freeSAT ponúka bezplatný prístup ku kanálu HBO počas celého víkendu, takže si klienti môžu pozrieť nielen prvú epizódu ale aj vychutnať dva dni filmov a seriálov. Bezplatné vysielanie sa začne v sobotu 29. októbra o 6:00 a skončí sa v pondelok, 31. októbra o 6:00. Zákazníci so satelitným prijímačom od operátora nájdu HBO na pozícii 60 a HBO HD na pozícii 116. Predplatitelia s vlastnými prijímačmi ho naladia z frekvencie 11 766 MHz (SD) a 11 977 MHz (HD).

Technické parametre pre príjem HBO HD pre zákazníkov freeSATu:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 977 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: HBO HD

Technické parametre pre príjem HBO SD pre zákazníkov freeSATu:
Družica: THOR 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 766 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 28000
FEC: 7/8
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Názov: HBO

Mohlo by vás ešte zaujímať