Reklama

V Maďarsku odštartoval kanál Prime, diváci ho nájdu aj v ponukách našich operátorov

V pondelok 5. septembra došlo na televíznom trhu u našich južných susedov k dvom zmenám. Pôvodný platený televízny kanál FEM3 bol nahradený novým kanálom Prime a doterajší kanál FEM3 sa predstavil divákom ako neplatený kanál s pozmenenou programovou štruktúrou. Prevádzkovateľom oboch programov je TV2 Média Csoport Kft.
Pokračovanie nižšie:


Vynovenú FEM3 je možné prijímať voľne prostredníctvom maďarského multiplexu B, nový kanál Prime je k dispozícii všetkým divákom na pôvodnej pozícii po FEM3. Kanál môžu prijímať aj slovenskí diváci u vybraných káblových a IPTV operátorov. Zo satelitných platforiem sa nachádza v ponukách freeSAT, Magio Sat a DIGI TV.

Prime prináša divákom vo vysielaní populárne seriály ako aj filmy. Z aktuálneho programu pre najbližšie dni môžeme spomenúť aspoň seriály: Doktor House, NCIS: Los Angeles, Gotham či Zoo. Novinka je aktuálne dostupná všetkým divákom v Maďarsku prostredníctvom DVB-T vysielačov multiplexu B. Nekódované vysielanie potrvá až do 3. októbra 2016. Po tomto dátume budú môcť program prijímať už len predplatitelia MinDig TV Extra či zákazníci káblových, IPTV alebo satelitných operátorov.

Mediálna spoločnosť TV2 Média Csoport Kft prevádzkuje v Maďarsku okrem neplatených TV2, FEM3, Izaura TV a Zenebutik, ešte aj platené kanály Prime, Spíler TV, Mozi+ a SuperTV2.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pre redakciu a RTL Klub nespusta ziadne nove stanice ? a kedy ma odstartovať Kiwi TV a Joy TV ? a ešte stale nevieme nazov 10 kanala TV 2 Media Csoport kft

Komentáre už nie sú povolené.