Reklama

Skylink Live TV v lepšej obrazovej kvalite a s ďalšími novinkami

Satelitný operátor Skylink vydal vo štvrtok 29. septembra novú verziu svojej mobilnej aplikácie Skylink Live TV, ktorá prináša niekoľko vylepšení služby. Nová verzia je dostupná ako pre majiteľov zariadení s operačným systémom Android tak aj iOS. Ak už máte mobilnú aplikáciu nainštalovanú, odporúčame Vám ju aktualizovať. Hlavnou novinkou novej verzie je vyššie rozlíšenie obrazu pri sledovaní živých streamov a programov prehrávaných z archívu. Zákazníci tak môžu postrehnúť lepšiu obrazovú kvalitu.
Pokračovanie nižšie:


Aplikácia má tiež už plnú podporu prehliadačov Google Chrome, Mozzilla Firefox a Internet Explorer ako aj prehliadača Safari s plug-inom Microsoft Silverlight. Používanie tejto aktualizovanej verzie aplikácie je nevyhnutné predovšetkým pre majiteľov nových satelitných prijímačov Samsung EVO-S, pretože s pôvodnou verziou aplikácie by jednotlivé zariadenia pri používaní služby Skylink Live TV nemuseli pracovať korektne.

TIP: Skylink Live TV – Mobilná TV od Skylinku

Skylink Live TV ponúka zákazníkom Skylinku možnosť sledovať televíziu aj na mobilných zariadeniach a PC. Dostupný je aj 30-hodinový archív vysielania ako aj videopožičovňa Banaxi.

Mohlo by vás ešte zaujímať