Reklama

Skylink testuje mobilnú TV, aplikácia je už dostupná v AppStore a Google Play

Satelitný operátor Skylink zahájil testy mobilnej televízie. Špeciálna aplikácia s názvom Skylink Live TV je už dostupná pre mobilné zariadenia s operačným systémom Android ako aj iOS.

Aplikácia Skylink Live TV umožňuje zákazníkom Skylinku sledovať programy na mobilných zariadeniach a PC kdekoľvek a kedykoľvek,“ uvádza v popise aplikácie operátor.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci majú na výber dve verzie, jedna je pre zákazníkov zo Slovenskej republiky a druhá pre užívateľov z Českej republiky. Ide zatiaľ len o testovaciu prevádzku, aplikáciu je aktuálne možné si stiahnuť do svojho zariadenia, no užívatelia sa do nej nemôžu prihlásiť.

Skylink Live TV ponúkne predplatiteľom okrem sledovania vybraných programov na mobilných zariadeniach aj TV program všetkých kanálov z ponuky operátora, podobne ako u Skylink TV magazínu. Chýbať nebude navyše aj videopožičovňa v spolupráci s Banaxi. Ďalšie podrobnosti o mobilnej TV, zatiaľ nie sú známe.

Skylink nebude vôbec prvým satelitným operátorom, ktorý ponúka svojim zákazníkom mobilnú televíziu. V ponuke ju už má ANTIK Sat (ANTIK TV GO), Magio Sat (Magio GO) a DIGI TV (DIGI GO).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. … Ide zatiaľ len o testovaciu prevádzku, aplikáciu je aktuálne možné si stiahnuť do svojho zariadenia, no užívatelia sa do nej nemôžu prihlásiť. …

  1. Kupil som si auto ale nemozem jazdit. Nemam ruky ani nohy.

Komentáre už nie sú povolené.