Reklama

Kanály Cinemax sa zmenia, už od septembra

Už 1. septembra 2016 sa predstavia prémiové filmové kanály Cinemax svojim divákom s novou podobou. Cinemax a Cinemax2 budú dva osobité a žánrové kanály, každý so svojou vlastnou programovou skladbou vo svieže, dynamickej a modernej podobe. Diváci sa môžu tešiť nielen na novú grafiku či logo, ale aj na široký výber filmov a seriálov všetkých žánrov. Oba programy budú vysielať 24 hodín denne, 7 dní v týždni.
Pokračovanie nižšie:


Cinemax bude mainstreamový program orientovaný na americké a medzinárodné filmy, vlastnú Cinemax produkciu, drámy, komédie, akčné, dobrodružné a kriminálne filmy, horory, fantasy, sci-fi a historické filmy. Každú nedeľu v hlavnom vysielacom čase (od 20:00) prinesie Cinemax divákom veľkú filmovú premiéru, v sobotu sa zameria na seriálové premiéry, v piatok na horory a v stredu na drámy a trilery.

Z kanálu Cinemax2 sa stane artový program zameraný na európske a medzinárodne tituly od nezávislých štúdií, festivalové snímky, artové počiny, inšpiratívne aj emotívne príbehy. Svoje miesto tu nájdu romantické filmy založené na skutočných príbehoch, filmy o výnimočných osobnostiach, filmy o vzťahoch s dôrazom na detail i hĺbku. Hlavný vysielací čas na druhom programe začína každý večer o 20:30. V nedeľu sa program zameria na filmy z celého sveta a v každú sobotu ponúkne hlavnú filmovú premiéru.

V súvislosti so zmenami budú v septembri dostupné oba kanály Cinemax u vybraných operátorov bezplatne pre všetkých zákazníkov. Promo vysielanie by malo byť dostupné počas víkendu 10.9-11.9.2016.

loga_cinemax2016
Nové logá staníc Cinemax a Cinemax2.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Všetko je o peniazoch. Kto chce Cinemaxy v HD nech si dá Antik Sat.

  2. Skylink sú vydierači, to by ste už mohli vedieť. Jasné, že to mepriadaju, lebo je to drahé, ale zvyšovať SP na to ich je…
    Kanály typu Outdoor, Quyou a pod.to hej, ale normálne ako je Cinemax to nie.Nech niekam idú, škoda sa rozcilovat…

Komentáre už nie sú povolené.