Reklama

freeSAT pridá do ponuky 4 nové kanály, ešte tento mesiac

Satelitný operátor freeSAT rozšíri svoju ponuku o štyri nové televízne programy, z toho dva budú vo vysokom rozlíšení. Zákazníci prémiového balíčka Filmbox Pak sa môžu tešiť na množstvo filmov vo vysokej kvalite, od 22. augusta budú mať k dispozícii nový kanál Filmbox Premium HD. Aj zákazníci s balíkom freeSAT medium HD si budú môcť vychutnať viac programov v HD rozlíšení, operátor zaradí do ponuky český kanál Prima HD. Okrem toho sa ponuka balíčka freeSAT medium HD rozrastie aj o slovenský kanál WAU a český Prima Comedy Central. Oba v štandardnom rozlíšení.
Pokračovanie nižšie:


Filmbox Premium HD prináša 24 hodín filmy vo vysokom rozlíšení. Po jeho pridaní do balíčka FilmBox Pak bude tak tento balíček obsahovať už päť televíznych programov z rodiny FilmBox (FilmBox Premium, FilmBox Plus, FilmBox Family, FilmBox Extra HD a Filmbox Premium HD).

Česká televízia Prima je plnoformátovou televíziou pre divákov každého veku. Okrem známych zahraničných akvizícií investuje aj do vlastnej produkcie. Prima Comedy Central prináša vo vysielaní komediálne seriály, sitcomy ako aj stand-up komédie. Program bude ale oficiálne iba súčasťou ponuky v Českej republike.

Cieľovou skupinou slovenskej televízie WAU sú predovšetkým mladé a aktívne ženy a tomu je prispôsobená aj programová skladba. Základom ponuky sú slovenské i zahraničné reality šou, telenovely a romantické filmy. Diváci si však môžu naladiť i zaujímavé dokumenty, filmy alebo kriminálne seriály.

Po pridaní troch noviniek dôjde na dodávaných boxoch od operátora k presunu maďarského kanálu Echo TV. Zo súčasnej pozície 36 sa presunie na pozíciu 39. WAU nájdu užívatelia na pozícii číslo 31, FilmBox Premium HD na 74 a Prima HD na pozícii 36.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.