Reklama

AMC pripravuje špeciálnu verziu kanálu pre Slovensko a Česko

Filmový kanál AMC bude od 16. augusta dostupný divákom na Slovensku a v Českej republike v špeciálnej verzii určenej iba pre tieto dve krajiny. Nová verzia AMC nahradí v Českej republike a na Slovensku tú doterajšiu, ktorá od roku 2014 pokrývala celú Strednú Európu.
Pokračovanie nižšie:


Táto významná zmena, umožní jedinečnú programovú schému. Ponúkaný obsah bude bohatší a predovšetkým prispôsobený špecifickým potrebám miestnych divákov. Tí sa môžu tešiť na pohodlnejšiu, plne lokalizovanú ponuku,“ hovorí o zmene jednateľ AMC Networks International – Central Europe v Českej republike Evžen Chlanda.

Tento krok ponúkne predplatiteľom stanice AMC komfortnejší divácky zážitok a širšie portfólio prémiových filmov ako doteraz. Tešiť sa môžu napríklad na Nočnú jazdu s Tomom Hardym, Rumový denník s Johny Deppom alebo Šiesty deň s Arnoldom Schwarzeneggrom, a predovšetkým na pokračovanie druhej sezóny populárneho seriálu Fear the Walking Dead.

Medzi hlavné zmeny, na ktoré sa diváci v Českej republike a na Slovensku môžu tešiť, patrí infografika a predely medzi filmami kompletne v českom a slovenskom jazyku. Zmena bude plne automatická, parametre nového feedu budú totožné s tými doterajšími. Zákazníci ani operátori teda nebudú musieť robiť žiadne technické úpravy na svojich prijímačoch alebo distribučných sieťach.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Úplne najšpeciálnejšie bude keď slovenskí poskytovatelia tohto programu okamžite prejdú na HD verziu!! Prestanú nám tvrdiť, že SD nám stačí..

    1. Ak si nieko naozaj mysli ze SD nam staci tak je na velkom omyle

    2. Co zasa robite paniku? AMC HD je v ponuke napr. UPC Digital uz asi polroka…

Komentáre už nie sú povolené.