Reklama

Skylink láka vybraných zákazníkov na balíky Smart a Multi s výraznou zľavou

Satelitný operátor Skylink ponúka vybraným zákazníkom, po zrušení balíčka Mini, nový balíček Smart s výraznou zľavou. Podľa našich informácií, môžu získať vybraní zákazníci balíček Smart na 12 mesiacov iba za 49,80 € (bežná cena 96,8 €), čo je o 10,1 € viac ako by zaplatili za Servisný poplatok. Je to však výnimočná ponuka, ktorá je k dispozícii výlučne iba predplatiteľom, ktorým končí platnosť Servisného poplatku a ktorí ešte nemali aktivovaný žiadny platený balíček. Operátor chce tak zjavne so zľavou nalákať zákazníkov na platenú ponuku programov, súčasťou ktorej je aj balíček Digital so základnými slovenskými a českými kanálmi.
Pokračovanie nižšie:


Nejedná sa pritom o jedinú akciovú ponuku určenú zákazníkom využívajúci Skylink. Tí, ktorí využili už v minulosti akciu na balíček Mini môžu teraz pred koncom predplatného prejsť na vyšší balíček Multi. Za ročné predplatné zaplatia iba 73,9 €. Štandardná cena balíčka na 12 mesiacov je pritom 129,8 €.

Obe akcie sú určené iba vybraným zákazníkom, ktorých operátor oslovuje spravidla listom prípadne telefonicky. Pre ostatných platia štandardné cenníkové ceny.

Ponúkol aj Vám Skylink zľavu z platených balíčkov? Podeľte sa s nami z vašimi skúsenosťami v komentároch.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mne ponukli minuly mesiac na jednej karte Smart za 49,80€/rok. teraz mi ponukaju na 2hej karte tiez Smart ale za 79,90€/rok..

  2. Ja som to mal priamo v zákaznícka zone, keď som si išiel zaplatiť servisný poplatok a bola tam ponuka na tento balík v zľave. Rozdiel 10€, no nezober to 🙂

  3. „bohužiaľ“ nám, ktorý majú servisný poplatok zaplatený do 2018 to asi nie je treba ponúkať….

  4. Ja som mal aktivovane mini za akciovu sumu 3,80e ale ked ho zrusili tak mi dali akciu za tu istu sumu smart balik

    1. Ja mám tak isto a som spokojný určite je to lepšie ako samotný servisný poplatok za 2,60 eur keďže je tam rozdiel iba 1,20 eur ako keby jedna šalka kavy a mam tam ovela viac stanic za super cenu. Keď mi to ponúkli tak som neváhal a dal som si to a keďže zrušili Mini je to o to lepšie pre nás čo sme akciu využili že máme teraz všetci Smart a viac staníc.

  5. V roku 2016 je už non sense platiť za obsah ktorý nieje vysielaný aspoň v HD…

  6. JA SOM MAL TIEZ PONUKU SMART ZA 49,90,ALE KED SOM ZAPLATIL SERPO NA ROK PONUKA HNED ZMIZLA.

Komentáre už nie sú povolené.