Reklama

Ťuki až do konca augusta pre všetkých zákazníkov Magio TV a Magio Sat

Televízny kanál Ťuki, ktorý je dostupný exkluzívne iba pre zákazníkov Magio TV a Magio Sat, oslavuje svoje prvé narodeniny. Pri tejto príležitosti pripravil Telekom pre všetkých svojich zákazníkov TV služieb darček v podobe voľného vysielania.
Pokračovanie nižšie:


Všetci zákazníci Magio televízie tak budú môcť sledovať kanál Ťuki TV až do konca augusta úplne zadarmo bez ohľadu na to, aký balík služieb majú aktivovaný. Ponuka platí pre všetkých zákazníkov televíznych služieb – teda zákazníkov s Magio IPTV (HD verzia), Magio Sat aj Magio GO.

V druhom roku sa deti môžu tešiť na úplne novú exkluzívnu kreslenú rozprávku Ťukiho dobrodružstvá s Ťukim v hlavnej úlohe. Okrem Ťukiho v nej budú vystupovať aj ďalšie zvieracie postavičky. Nebudú chýbať ani nové série rozprávok: Rozprávky z machu a papradia, Staviteľ Bob, Ovečka Shaun IV., Žížaláci, Tobias Totz a jeho lev, Dobrodružstvá pána času, Malá hviezdička a Policajná hliadka.

Novinkou bude aj druhá séria Pesničkového neposlušníka s úplne novými pesničkami s Mirom Jarošom, ktorý deti hravou formou učí, ako si umývať ruky, správať sa na ceste, kedy použiť čarovné slovíčka a ďalšie užitočné veci.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dobrá kamufláž telekom, ale ľudia už nie su slepí! Preferencie klesli na samé dno všakže? Takže sa zahráme na granta! Skúste prehodnotiť koľko vrazíte €€€ do nových rozprávok a nie stale recyklovať uz milión krát recyklované stupidity stare aj 30 rokov!!!
    Apropo: to trápne čítanie rozprávok našími celeVriťami už ukončite, to je fakt trápenie na ktoré nieje nik zvedavý !!

  2. Ak si myslíte že ma týmto prinútite zmenit balík M na L na Magiu Sate tak sa mýlite. Mali by ste mat zodpovednost a ak ste uz raz spustili detský program v slovenčine tak by mal byt dostupný pre každého. Všetky detské programy sú len v češtine. Deti mi začnú pomaly rozprávať česky…. A mimochodom čo robí Ťuki na pozícii č.5? Prečo nie je medzi ostatnými detskými kanálmi?

  3. Nepíšeš cez čo ti to nejde, ale je treba reštartnúť magiobox.

Komentáre už nie sú povolené.