Reklama

Skylink: Zrušenie možnosti platby na 24 mesiacov sme zvažovali už veľmi dlho

Od augusta 2016 ruší satelitný operátor Skylink možnosť platby Servisného poplatku na dva roky dopredu. Zmena sa však týka iba slovenských zákazníkov, českí si aj naďalej budú môcť vyberať či chcú platiť na jeden, alebo dva roky dopredu. Zaujímalo nás preto z akého dôvodu sa Skylink rozhodol zrušiť platbu Servisného poplatku na 24 mesiacov a hlavne prečo len na Slovensku.
Pokračovanie nižšie:


Zrušenie možnosti platby na 24 mesiacov sme zvažovali už veľmi dlho. Dopyt po tomto predplatnom je relatívne malý. Nechceli sme však urobiť tento krok naraz v oboch krajinách. Uvidíme, ako sa prejaví na Slovensku a podľa toho sa zariadime v ČR,“ vysvetľuje pre náš portál SatelitnáTV.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group, ktorá platformu prevádzkuje.

Slovenskí zákazníci budú môcť od 1. augusta 2016 platiť za Servisný poplatok, v hotovosti u predajcu, kartou či prevodom z účtu, už len na 12 mesiacov dopredu a to 39,7 €. Najvýhodnejšia platba zostane aj naďalej cez SIPO a Inkaso z účtu, kde sa zákazníkovi strháva každý mesiac 2,6 €. Za rok teda zaplatí zákazník za Servisný poplatok, súčasťou ktorého je balíček DIGITAL, 31,2 €.

Spomeňme, že ďalšou novinkou od augusta bude zvýšenie ceny prémiového balíčka CS Film + CS Mini z 3,6 € na 4,1 € mesačne. Ostatné ceny balíčkov sa nemenia.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pán Glisník,
    tomu neveríte ani sám čo tu trepete !
    Zvažovali ste to dlhodobo cha cha cha :).
    Je to test, Slovensko je menší trh a sledujete reakciu zákazníkov, lebo dlhodobo je lepšie platiť z dôvodu že stále Skylink banda zdražuje.
    Preto to chcete odskúšať na Slovensku a v Čechách ak by bola veľká vlna nevôle to radšej necháte.

    Kupoval som medzi prvými Skylink a Cechlink karty a musel som dokladovať že platím koncesionárske poplatky a malo to byť navždy zdarma.
    Navždy ano ale až do doby kedy sa k slovu dostali kumpáni a predali spoločnosť aby následne mohli zdierať zákazníkov.
    Si dajte zistiť koľko stále vtedy karta, boli riadne predražené, ale boli sme nútený ich aj tak kúpiť z dôvodu zlého tv signálu.
    Banda zlodejská.
    Teraz nás zasa bude čakať zdražovanie.

    1. Lacnejšie to isteže nebude. Ktorá spoločnosť ti dá ale všetky SK a CZ programy a naviac poväčšine HD za porovnateľnú sumu?

    2. Jediná rada je odísť od bandy zlodejskej nenažranej.Ja som to urobil pred dvomi rokmi.

    3. Internetoví provideri, keď si dáš internet, IPTV po kábli máš zadarmo! Mám 70 programov a neplatím za TV vôbec nič, len internet.

    4. A to isté stãle dokola skoro na všetkých programoch!Môže ich byť aj 100.

  2. 24 mala zostať (aj keď ja mám predplatný balík.) Nie je to fér!!!
    Prečo by mala v SR platiť 12 – koľkí si nemôžu dovoliť platiť balíky a tú výhodu – malej zľavy (24) im chcete vziať. To sú pre Vás až také finančné straty?

  3. Aj ja som so skylinkom skončil pred 2 rokmi a nebanujem stačí terestriál.Veď aj tak h…o dávajú.

  4. Tak dlho ste zvažovali že prvý krát ako ste začali tvrdenie bolo bezplatné za základny balíček a teraz zvažujú že skončia s balíčkom na dva roky,ešte 2 roky a každý si najde ineho operatora lebo sa neoplatí za nič platiť tolko nech sa zamyslia,ešte väčšie spoločnosti padli na hubu takymto zmyšlaním

  5. Cicvori hnusníkovskí, stále len pre SR nevýhodnejšie podmienky dávajú (ale veď euro je myslím si stabilnejšie ako tá CZK), tak to bolo i za „federácie“ a podobne i predtým, za tú istú prácu boli tam vyššie mzdy (za nekapitalizmu, aby sa niekto nevyhováral na tzv. tržní hospodářství).
    Aký cirkus narobil v roku 1990 (už začiatky „kapitalizmu“) federálny minister financií V. Klaus a spol., keď minister školstva SSR/SR Ján Pišút zvýšil platy učiteľom na Slovensku a aj tak ešte boli nižšie, ako mali vtedy učitelia v ČSR, a pritom bola jedna mena – koruna československá, u nich tzv. česko(slovenská) => česká.

  6. Jednoznačne pre dôchodcov a fin.slabších je treba doporučiť DVB-T , postupne už je 20 staníc voľných a v niektorých lokalitách , ako Michalovce až 30 voľných / 10 HD.

    Podobne je na tom IPTV , ozaj stačí internet / Antik , Lekos , Gecom….. /

    1. Tých 20 voľných staníc myslíš aj s lokálnymi MUX-mi? Lebo tam sa toho veľa pozerať nedá. Nič v zlom, ale regionálne spravodajstvo predstavuje typicky tak 2-3 hod./týždeň, potom sa už len reprízuje. A v celoplošných MUX-och niektoré TV tiež nepovažujem za pozerateľné. Takže dokopy je voľných a aspoň trochu relevantných tak max. 9-10 staníc, k tomu ešte možno prirátať ČT1 a ČT2 z Plustelky. Kto ich má v DVB-T viac, tak len vďaka cezhraničnému príjmu. A kde sa vzalo 30 voľných staníc a 10 v HD v Michalovciach? Z GeComu? Tie ich MUX-y nie sú kódované?

  7. Lepšie by som to nenapísala.
    Takisto sme boli s manželom medzi prvími a malo to byť ,,navždy zadarmo!!!,,
    Zdierači a klamári

Komentáre už nie sú povolené.