Reklama

Skylink: Smart za cenu Mini? Vieme, ako ušetriť ešte do konca júna

Od. 1. júla 2016 si už nebudú môcť predplatiť zákazníci satelitnej platformy Skylink základný balíček Mini. Operátor sa ho rozhodol vyradiť z ponuky. Ako dôvod uviedol menší záujem zo strany zákazníkov. Náhradou má byť najnovší balík Smart, ktorý je o takmer 2 eurá mesačne drahší, no ponúka viac televíznych programov.
Pokračovanie nižšie:


Súčasní predplatitelia Mini prejdu automaticky k 30. júnu 2016 na vyššiu ponuku Smart bez ďalších poplatkov a to až do konca predplateného obdobia. Táto ponuka môže byť zaujímavá aj pre zákazníkov, ktorí ešte len zvažujú či si predplatia Mini alebo Smart. Ak aj vy patríte medzi nich, odporúčame Vám predplatiť si najneskôr do 29. júna 2016 balíček Mini a od júla získate automaticky vyšší balík Smart práve za cenu Mini. V prípade ročného predplatného môžete takto ušetriť viac ako 20 eur.

Príklad
Zákazník si predplatí u predajcu 23. júna 2016 balík Mini, zaplatí 75,9 €. Na karte mu budú automaticky sprístupnené všetky programy z balíka Mini. Od 1. júla 2016, kedy už nebude v ponuke Skylinku balík Mini, prejde automaticky a bezplatne na vyššiu ponuku Smart a získa tak o 11 televíznych programov naviac do konca predplatného.

Porovnanie cien:
Ročné predplatné Mini: 75,90 €
Ročné predplatné Smart: 96,80 €

Televízne programy v balíčku Smart
Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Arena Sport 1, Viasat Nature, Viasat Explore, Viasat History, JOJ Cinema, Film+, Universal Channel, Kino CS, Doku CS, Muzika CS, Horror Film, CS Film, CS Mini, duck, Minimax, RiK, Spice, Reality Kings, Sport 5, FilmBox, Crime & Investigation, Fishing & Hunting, History Channel HD, Nickelodeon, MTV Europe, Leo TV, E! Entertaiment, Penthouse a AXN (od 1.7.2016). Súčasťou Smart sú samozrejme ešte aj programy z balíka DIGITAL.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Toto je zavadzanie, cena balika sa prepocita a bude skratena o alikvotnu ciastku podla originalneho vyhlasenia Skylinku

    1. Nie, podľa našich informácií nedôjde k žiadnemu skráteniu predplatného.

  2. Takto svojvolne skracovat nemozu. Kto ma balik, ma s nimi zmluvny vztah, ak by zmluvu Skylink porusil, pripadnu zalobu by na sude neustal, dokonca ani v tomto nasom bananistane nie. Takisto SOI-ka a dalsie urady by mali ovela lepsiu moznost zavarit im, nez to bolo v pripade zavedenia ser. poplatku. Vtedy sa v Skylinku mohli smiat smiesnej pokute, ktoru im mnohonasobne vynahradili prijmy zo serpo, teraz by v pripade hromadnej zaloby stratil ovela viac.

  3. Ale keby som si chcel predlžiť zmluvu zaplatením servisného poplatku teraz a mám ho zaplatený do marca 2017 tak asi neušetrím, na ich stránke je len od dnešného dátumu a na rok alebo dva nedá sa to asi predlžovať od konca viazanosti od marca 2017 isto mi nikto nedá ten základný balík.Výhodné je to pre toho komu končí a predlži si na dva roky tak by som to bral.

    1. Mam zakaznika ktory chcel Servisny poplatok zaplatit na 5 rokov dopredu. Bol som v soku, ale som mu to aktivoval. To bolo este ked to len zacalo za nejakych 14,4 eur myslim. Teraz to nelutuje lebo usetril. Ak si zaplatis aj na desat rokov servisny dopredu musi sa ti to predlzit. Otazne je ci tu bude este Skylink o desat rokov. 🙂

  4. pokúšal som sa zaplatiť v marci , než SKYLINK k 1.4.2016 zvýšil cenu, teda za starú cenu hociaké obdobie dopredu, ale sa to nedalo – hodili mi platbu do kreditu a keď mi v novembri 2016 vyprší platba za predchádzajúce obdobie, tak budú chcieť k poskytnutému bezúročnému kreditu na svojich účtoch potrebný doplatok do plnej ceny. Tak kdo tu rozpráva sprostzosti ?
    nemusí to byť ani rozdiel toľkých mesiacov, to isté urobia aj pri 3 týždńovom preklenutí…

    1. Zadal si spravne aj specificky symbol? Nestaci zadat totiz iba variabliny symbol. A co ti na to povedali na zak. linke? Kazdopadne zaplatit sa da aj na 100 rokov dopredu.

  5. Mam zaplatene Mini do septembra a uz funguju programy zo Smart. Platnost balika sa neskratila.

Komentáre už nie sú povolené.