Reklama

Skylink mení od augusta cenník, budú v ňom dve zmeny

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group, dnes informoval, že od 1. augusta 2016 vstúpi do platnosti nový cenník. Oproti doterajšiemu cenníku prinesie dve zmeny. Zdražie prémiový balíček CS Film + CS Mini z 3,6 € na 4,1 € mesačne a ruší sa možnosť zaplatiť Servisný poplatok na 24 mesiacov (62,40 €).
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci tak budú môcť zaplatiť Servisný poplatok od augusta 2016 už len na jeden rok dopredu a to v cene 39,70 €. V prípade platby v hotovosti u predajcu, kartou či bankovým prevodom je tu tak pre predplatiteľov ďalšie znevýhodnenie, keďže platbou na dva roky dopredu za Servisný poplatok sa dalo ušetriť 17 €. Zaujímavosťou je, že zrušenie platby Servisného poplatku na 24 mesiacov platí len pre slovenských zákazníkov, v prípade českých aj naďalej táto možnosť zostáva.

Najvýhodnejšia platba za Servisný poplatok bude teda naďalej cez SIPO a Inkaso účtu. V tomto prípade sa zákazníkovi strháva pravidelne každý mesiac 2,6 € mesačne. Za rok teda zaplatí 31,2 €.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Preco rusite tolko programov stanice su vyplatene a vsetko rusite ved uz sa neda nic pozerat

  2. zas nevedia ako dostať od ludí peniaze tak vymyšlajú

  3. nechapem co za magor je tam za riaditela co rok to horsie,,,,neviem co chcu dosiahnut ,,,asi ze povyhadzujeme tie karty do kosa dame anteny na strechy a bude ,,zamyslite sa nad sebou —–KED MAGOR CHEM BYT ZODNA NA DEN MILIONAR ALE NEZABUDAJ ZE MAGOR ZOSTANES AJ NADALEJ,,,,

  4. Postazujte si tu nech mate pokoj v dusi. Nerozumiem ale jednej veci. Nuti tu niekto niekoho aby mal Skylink? Bud mi vyhovuje a platim im, alebo nie a idem prec.

  5. Ja sa čudujem všetkým, že sa na nich nevykašlete, nahoďte si antény na strechy alebo balkóny a sledujte DVB-T. Do cca 100 km od hraníc je možné zachytiť aj signál z okolitých štátov. Obnovte si (zdigitalizujte) aj STA-čky – spoločné televízne antény na strechách a dajte si do nich DVB-T/T2 + DVB-S/S2 + FM + DAB+… Množstvo panelákov si to obnovuje. Pri rozpočítaní na všetky byty to nie je až taká veľká položka. Budete mať v STA: slovenský MUX 1, MUX 2, MUX 3, MUX 4, MUXy regionálne + cezhraničné MUXy + to čo je možné prijímať voľne zo satelitu FTA. V antenárskych firmách vám poradia, čo všetko je možné dať do rozvodu, aby to bolo OK.

    Presahy:

    BA + západ + Podunajská nížina, dolné Považie (ČR, HU, AT)

    Kysuce, Orava, Turiec, Považie (ČR, PL)

    Stred (PL, HU)

    Východ (PL, HU, UA)

    corsat.cz/soubory/file224.jpg

    profidigital.cz/foto/130904225237_46064089_.jpg

    digital-elektro.cz/userFiles/img_20150826_143414.jpg

    tvfreak.cz/prijem-dvb-t-na-spolecnou-televizni-antenu/3476/img/body-0.46C.jpg

    geniel.cz/media/userfiles/DSCN4468.JPG

    emostechnic.cz/wp-content/uploads/2011/01/image110-300×195.jpg

    satelityplzen.cz/css/images/mac-img5.png

    unitelelektro.cz/obrazek/3/sta-01-png/

    servisbytovychdomu.cz/wp-content/uploads/2016/05/DSCN4495-kopie-270×250.jpg

  6. A opäť výhodnejšie poplatky pre/v ČR. Aj servisný poplatok, aj balíček CS Film + CS Mini.

    1. presne, za pár €€ si bez problémov, aj tak to budú stále zneužívať

  7. Najvyšší čas odísť zo Skylinku už nevedia čo by za to pýtali a pritom v základnom balíčku sú také stanica na ktoré sa nedá ani pozerať. Zbohom Skylink

  8. já už som s nimi skončil a na anténu mám viac za 20 € na doraz, ako od nich za 32 € na rok

  9. Toto je zaujímavý argument. Česká karta sa dá prerobiť na slovenskú a naopak za pár sekúnd v zákazníckej zóne.

    1. To ma nenapadlo, až teraz ma trklo, teoreticky, že „počeštením“ karty, by sa dalo nejako obísť ich nekalé praktiky, ktoré nie sú v súlade nediskrimináciou zákazníkov v jednom alebo druhom regióne (prevažne na 95 % tých v SR). A je to ale reálne uskutočniteľné??? Ak áno, tak len mať niekoho tam, čo by to zaplatil.

    2. Zmena regionu nebude stacit lebo aj tak tam budes mat menu euro. Trebalo by teda zmenit menu na cesku korunu a mozes si predplacat v CZK. Nemusis tam mat niekoho ved dnes sa da platit aj kartou v pohode cez zakaznicku zonu. Nevidim ale dovod zatial na zmenu.

Komentáre už nie sú povolené.