Reklama

Skupina Nova uzavrela dohodu so Slovenskou asociáciou pre káblové telekomunikácie

Skupina Nova uzavrela dohodu so Slovenskou asociáciou pre káblové telekomunikácie (SAKT) o spôsobe zaradenia všetkých alebo vybraných staníc skupiny Nova určených pre slovenský trh do ponuky členov asociácie, t.j. slovenských prevádzkovateľov káblového vysielania. Cieľom dohody je vďaka stanici NOVA International dodať slovenským divákom to najlepšie z obsahu najsledovanejšej českej stanice TV Nova a tiež im ponúknuť dva športové kanály NOVA Sport 1 a NOVA Sport 2.
Pokračovanie nižšie:


Súčasťou uzavretej dohody je tiež časový plán a návrh spolupráce pri vypínaní kanálov skupiny Nova, ktoré sú na slovenskom území šírené bez jej súhlasu. Ide o kanály TV Nova, Nova Cinema, SMÍCHOV, FANDA a TELKA.

Veľmi sa tešíme z uzavretia tejto rámcovej dohody s asociáciou, ktorá pod sebou združuje rad významných slovenských poskytovateľov káblových služieb. Uzavretie dohody je v súlade s našou dlhodobou stratégiou a jej cieľom je ponúknuť slovenským divákom náš kvalitný obsah a ich obľúbené relácie. Ďalej samozrejme rokujeme aj s ďalšími subjektmi,“ hovorí Petr Horák, riaditeľ sekcie nových projektov skupiny Nova.

Slovenská asociácia pre káblové telekomunikácie (SAKT) pod sebou združuje rad prevádzkovateľov káblového vysielania. Patrí medzi ne napríklad ANTIK Telecom, DIGI SLOVAKIA, DSI data, Orange Slovensko, SATRO, Slovak Telekom, SWAN a ďalší.

Sme veľmi radi, že sa nám podarilo dohodnúť férové podmienky pre členov asociácie, ktorí majú záujem ponúknuť svojim zákazníkom kvalitný obsah z produkcie skupiny Nova. Táto dohoda je zároveň dobrým základom pre nastolenie rovnakých a spravodlivých podmienok pre kanály skupiny Nova pre celý slovenský mediálny trh bez ohľadu na veľkosť operátora či spôsob distribúcie,“ dopĺňa Otto Verbich za Slovenskú asociáciu pre káblové telekomunikácie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Zdrap papiera ktorý v podstate nič nezmení. Vhodny akurát do miestnosti označenej dvomi 00.

Komentáre už nie sú povolené.