Reklama

Magio Sat vyradil Universal Channel, Duck TV z nových parametrov

Satelitná platforma Magio Sat vyradila dnes z ponuky filmový kanál Universal Channel, ktorý definitívne ukončí svoje pôsobenie na slovenskom a českom trhu 30. júna tohto roku. Telekom kanál vyradil už približne dva týždne pred koncom vysielania. Uvoľnenú kapacitu na družici nevyužije na rozšírenie ponuky, ale využívať ju bude na šírenie detského programu Duck TV.
Pokračovanie nižšie:


Universal Channel bol šírený z družice Intelsat 10-02 (0,8°W), z frekvencie 12 607 MHz. Na jeho mieste sa dnes objavil detský kanál Duck TV v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4), ktorý doteraz preberal Telekom z kapacity konkurenčnej spoločnosti UPC DTH, z frekvencie 12 188 MHz. Zmena parametrov sa dnes už aj objavila pri aktualizácii Magio Boxu. Duck TV nájdu predplatitelia aj naďalej na pozícii číslo 26, doterajšia pozícia číslo 43 po Universal Channel je aktuálne neobsadená.

Zmenu parametrov Duck TV očakávame aj u DIGI TV a DIGI TV CZ, ktoré sprístupňujú zákazníkom detský program Duck TV zatiaľ z kapacity UPC DTH.

Technické parametre pre príjem Duck TV:
Družica: Intelsat 10-02 (0,8°W)
Frekvencia: 12 607 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 2/3
SR: 26660
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Duck TV
Provider: ST
Kódovanie: Nagra (1882) a Conax (0B1C)

PIDy:
Video: 3402 (H.264)
Audio: 3403 – slo (AAC)
PCR: 3402
PMT: 3401
ServiceID: 3034

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Magio sat vyradil už film box extra film+ universal ch.co chce vlastne vysielať čím chce tie kanály nahradiť?

  2. Telekomaci, ale ste vy rychli ked treba nieco zrusit pripadne nieco posrať na Ntú a potom este tej kravine spravit genialne predrazenu PR kampan, ved to ma kto platit!

    Aby ste pridali nieco v HD (Nat Geo Wild HD…) tak to vy radsej date dokonale SDčko pripadne potesite svojich GAY porno kanalom, aby si zgustli cele rodiny na vasom posahanom a zvratenom systeme!!

  3. Palik ty musis mat velmi tazky zivot, ked ta dokazu taketo veci rozrusit

Komentáre už nie sú povolené.