Reklama

AXN od júla opäť v ponuke Skylinku, známa je už aj frekvencia

Od 1. júla 2016 sa do programovej ponuky Skylinku opäť vráti filmový kanál AXN v štandardnom rozlíšení (SD). Operátor ho zaradí do platených balíčkov Smart, Multi, Kombi, Multi HD a Komplet. Vysielanie bude dostupné z frekvencie 12 207 MHz.
Pokračovanie nižšie:


AXN je filmovým kanálom, ktorý ponúka dynamické a moderné filmy a seriály plné akcie. Vysiela okrem iného aj obľúbené americké seriály a filmy s hlavným zameraním na kriminálky. Kanál AXN dokáže divákov veľmi dobre zapájať a neustále prekvapovať. „Dlhodobo sa nám darí prilákať a zároveň si udržať verných fanúšikov našich programov. AXN má v Českej republike jedny z najlepších výsledkov z hľadiska priemerného sledovacieho času vo svojej kategórii (filmy a seriály), naši diváci strávia priemerne viac ako 46 minút denne sledovaním našich programov,“ hovorí John Rossiter, generálny manažér Sony Pictures Television. Medzi najpopulárnejšie programy na AXN patrí NCIS: Los Angeles, Hawaii Five-0, Myšlienky zločinca a Telo ako dôkaz.

Poskytovateľ digitálnej satelitnej televízie Skylink je najväčší hráč v oblasti satelitnej distribúcie v Českej republike a na Slovensku, takže sme veľmi radi, že sa nám podarilo pridať AXN do jeho programovej ponuky a opäť tak ponúknuť populárne seriály AXN predplatiteľom Skylinku,“ hovorí Erika Luzsicza z mediálnej spoločnosti AXOCOM, ktorá kanál AXN v ČR a SR exkluzívne distribuuje.

Budúce technické parametre pre naladenie AXN:
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 207 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: M7 Group

Program bude vysielaný v štandardnom rozlíšení a v kompresnom formáte MPEG-4. Pre jeho príjem je teda bude potrebný HD satelitný prijímač.

Mohlo by vás ešte zaujímať