Reklama

UPC uvedie digitálne triple-play služby v Galante

UPC rozširuje svoje digitálne služby do ďalšej lokality na západnom Slovensku. Digitálne triple play služby so značkou UPC budú od 1. júna sprístupnené aj v Galante. Jej obyvatelia budú môcť naplno užívať všetky výhody digitálnych služieb, vrátane digitálnej káblovej televízie UPC Digital a mobilnej televízie Horizon Go, optického superrýchleho internetu a pevnej telefónnej linky. Celkovo sú už služby spoločnosti UPC dostupné pre 550 000 domácností v 46 mestách na Slovensku.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci v Galante sa môžu tešiť na uvedenie najmodernejších digitálnych triple play služieb so značkou UPC, ktoré dlhodobo potvrdzujú svoju kvalitu, spoľahlivosť a technologickú inovatívnosť. S intenzívnou modernizáciou a výstavbou nových sietí v ďalších lokalitách budeme pokračovať aj v nadchádzajúcom období,“ uviedol poverený generálny riaditeľ spoločnosti UPC Česká republika a UPC Slovenská republika Martin Miller.

V rámci digitálnej triple-play služby ponúka UPC digitálnu televíziu s viac ako 170 programami všetkých žánrov, vrátane HD, optický dátovo nelimitovaný internet a telefónne služby umožňujúce volať neobmedzene bezplatne v sieti UPC a za výhodné ceny v rámci Európy a sveta. K dispozícii je aj služba Wi-Free, ktorá internetovým zákazníkom ponúka bezplatné pripojenie na internet aj mimo domova. Umožní im to aj nový špičkový Wi-Fi modem Mercury, umožňujúci prenos dát rýchlosťou až do 500 Mbits/s, vďaka čomu si môžu zákazníci užívať ešte rýchlejšie a spoľahlivejšie pripojenia, ako doma, tak aj vonku.

Obľube sa teší aj mobilná televízia Horizon Go, s ktorou môže zákazník sledovať svoje obľúbené stanice prostredníctvom internetového pripojenia kedykoľvek na Slovensku. Zákazníci môžu navyše využívať aj videotéku MyPrime či TV Archív.

Mohlo by vás ešte zaujímať