Reklama

Telekom: Počet zákazníkov digitálnej TV prekročil 500 tisíc

Skupina Slovak Telekom dosiahla v prvom kvartáli 2016 významný míľnik. Počet užívateľov digitálnej televízie dosiahol hranicu 500 tisíc. Do tohto počtu sa započítavajú ako zákazníci Magio TV, Magio Sat, tak aj platforiem dcérskej spoločnosti DIGI Slovakia, ktorá prevádzkuje káblovú a satelitnú televíziu DIGI TV.. „Za úspechom stoja etablované platformy, nové kanály a exkluzívny obsah, ktorý Telekom neustále rozširuje,“ uviedol operátor v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:


V provom štvrťroku sa tak celej Skupine darilo. Za prvé tri mesiace získala 7 tisíc nových predplatiteľov, keďže k 31. decembru 2015 využívalo služby digitálnej televízie 493 tisíc zákazníkov.

Z noviniek, ktoré Telekom pripravil pre zákazníkov satelitnej služby v tomto roku, môžeme spomenúť pridanie kanálov Dvojka HD, Sport 1 HD, Sport 2 HD a AMC. Predstavený bol aj nový balíček s maďarskými stanicami. Naopak z ponuky bol vyradený začiatkom mája filmový kanál Film+, náhradou má byť práve AMC. Podobné novinky v ponuke zaznamenali aj zákazníci DIGI TV. Operátor navyše začal ponúkať do prenájmu okrem boxov aj CAM moduly.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Vážený telekom: AMC (ex MGM) je skvelý program, lenže mali ste ho ako ostatní pridať v HD a nie v tej vašej mazanici! Kedy už konečne začnete čistiť raster od toho SD hnoja? Pozrite sa na konkurenciu ktorá ruší jedno sdčko po druhom.
    Ja viem, že ste (sd)mastri, ale už keď si vydávate tlačove správy o úspechoch bolo by fajn povedať, áno je 21.storočie a nie 80roky minulé, tak keď si chcete mastiť egá akí ste fasa, tak sa tak aj správajte!!

  2. Začal som sledovať MS 2016 , dobré je to , že sledujem MS v HD .Prečo je však zvuk lepší cez anténu , tj.DVB T ako cez prémiový Mágio sat , to nepochopím .

Komentáre už nie sú povolené.