Reklama

SWAN Multimedia pridáva do ponuky video službu HBO GO

Zákazníci digitálnej televízie SWAM Multimedia môžu oddnes využívať už aj videotéku HBO GO, ktorá umožňuje kedykoľvek a kdekoľvek sledovať programy filmového kanálu HBO na počítači, mobile, tablete, či smart televízore. Stačí pritom len internetové pripojenie. Službu môžu získať všetci zákazníci s aktívnym balíčkom HBO alebo Domáce kino za 1 euro mesačne.
Pokračovanie nižšie:


Veľmi nás teší, že filmy a seriály v ponuke HBO GO môžu sledovať na svojich zariadeniach všetci zákazníci našej digitálnej káblovej TV,“ hovorí Milan Svrček, produktový manažér pre televíziu v spoločnosti SWAN. „Ide už o druhú multimediálnu aplikáciu v ponuke našej digitálnej televízie. Natívna aplikácia SWAN Multimedia ponúka zákazníkom živé vysielanie vybraných TV staníc a tiež voliteľný prístup k sedemdňovému archívu v mobile či tablete na všetkých najpoužívanejších mobilných platformách,“ doplnil Svrček.

HBO GO umožňuje neobmedzený prístup do videotéky populárnej stanice HBO, v ktorej diváci nájdu až tisícpäťsto hodín video obsahu. Významnú časť neustále aktualizovaného obsahu tvoria oceňované filmy a seriály priamo z Hollywoodu alebo z vlastnej produkcie HBO, ako napríklad populárny seriál Hra o tróny, či obľúbené stand-up comedy Na stojáka. Okrem rozsiahlej knižnice titulov umožňuje HBO GO aj živé prehrávanie programu HBO.

Ako si môžu zákazníci aktivovať službu HBO GO?
Zákazníci, ktorí majú aktivovaný balíček HBO alebo Domáce kino si môžu HBO GO aktivovať cez menu prijímača, zákaznícku linku alebo v ktoromkoľvek SWAN Centre, kde zákazník získa prihlasovacie údaje, ktorými sa zaregistruje do služby na webovej stránke hbogo.sk.

Mohlo by vás ešte zaujímať