Reklama

Plustelka na satelite od júna už aj bez Markízy

Platforma Plustelka, ktorú prevádzkuje Towerhome, nebude od 1. júna 2016 ponúkať zákazníkom program Markíza (SD aj HD) prostredníctvom družice ASTRA 3B (23,5°E). Po kanáloch Doma a Dajto, ktoré nie sú súčasťou ponuky Plustelky cez satelit už od marca, tak z balíčka Plustelka Sat vypadne už aj hlavný program Skupiny Markíza. Dôvodom má byť nízky záujem zákazníkov aj keď cena programového balíčka bola iba 3,99 eur ročne (0,49 € mesačne).
Pokračovanie nižšie:


Z dôvodu realokácie satelitnej kapacity ako aj nízkeho záujmu zákazníkov o platený balíček Markíza HD pristupujeme k ukončeniu retransmisie televíznych programových služieb Markíza HD ako aj Markíza SD na satelite SES Astra 3B k 1.6.2016,“ informuje operátor. Všetci predplatitelia, ktorí majú balíček zaplatený, majú kontaktovať zákaznícke centrum. Operátor im následne vráti zaplatenú sumu za predplatné.

Plustelka je hybridná platforma, ktorá rozširuje ponuku Voľnej telky. Majiteľom dekódovacích kariet a CAM modulov umožňuje prístup k programom cez satelit ASTRA 3B (23,5°E) ako aj cez terestriálne (DVB-T) vysielače štvrtého celoplošného multiplexu.

Ponuku Voľnej telky cez satelit budú tvoriť od 1. 6. 2016 programy Jednotka (HD), Dvojka (HD), TV Joj, Wau, Plus, TA3, TV Lux, TV8, Šlágr TV, Óčko, ČT24, ako aj ďalšie nekódované stanice. Plustelka dopĺňa túto ponuku o ďalšie programové služby – bezplatný programový balíček ČT1 a ČT2.

Markíza HD bola dostupná predplatiteľom Plustelky z družice ASTRA 3B (23,5°E), frekvencii 12 363 MHz, SD verzia z 11 836 MHz.

Vyššie uvedené zmeny sa samozrejme nijako nedotknú divákov, ktorí prijímajú programy prostredníctvom DVB-T, kde aj naďalej budú dostupné všetky programy Skupiny Markíza.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dôvodom má byť nízky záujem zákazníkov aj keď cena programového balíčka bola iba 3,99 eur ročne (0,49 € mesačne). Najvyssi cas dvihnut cenu. Ludia maju pocit, ze to nemoze byt dobre za taku nizku cenu.

  2. Plustelka by sa mala zamerať na zlepšenie pokrytia v DVB-T mux4,nízke výkony vysielačov…okr.Prievidza a podobne-slabota.

  3. Ja ako som dostala modul plustelka pri kúpe Tv v Novembri od vtedy beží voľné Hd Markíza a nemám nič zaplatené.Majú vtom asi bordel.Tak sa nesťažujem.Anna.

    1. No neviem kde vam bezi markiza hd volne ale urcite nie na dvb-t nakolko v dvb-t ani nie je markiza hd !!!

  4. To je poznať.Markíza HD za 3.99 ročne nebol problém ale naj podraz na divákov bolo vyradenie z ponuky Dajto a Doma.Preto je nízky záujem a je vidieť že Markíza túto sat.platformu pochovala do hrobu určite sa z nejakým sat.operátorom dohodla o zamädzení konkurencie.Dík

  5. Z DVB-T na Slovensku je mi na grcanie. Towercom nemal nikdy dostat vsetky 4muxy.Towercom neschopny!!!Konkurencia ziadna!!!
    A takto to dopadlo.V dvb-t ziskame zachvilu len 3programy STV za bezkonkurencnu cenu v eu 7euro mesacne.HANBA HANBA HANBA.

  6. no veď nebudú doplácať na nehorázne predražené ceny Towertrollov

  7. Ono je to tak ako pîše Naninka aj ja som pri kúpe Tv dostal modul plustelka a používal som ho na chate v prijímači voyager2 lebo som mal skylink kartu a stým som mal večne problém zápisy.Signál dvb-t slabý tak cez satelit to bolo dobré.Keď začali z Markízov či to nezrušia aj ostatné stanice Ján

Komentáre už nie sú povolené.