Reklama

Do miestneho DVB-T multiplexu v Hlohovci pribudol nový program

Približne týždeň po spustení miestneho DVB-T multiplexu v Hlohovci na 22. kanáli (482 MHz) sa jeho ponuka rozšírila o domácu Hlohovskú televíziu. Všetkým divákom, ktorí majú možnosť prijímať tento multiplex tak odporúčame opätovne spustiť ladenie, aby sa nový televízny program objavil v ponuke set-top-boxu prípadne televízora so zabudovaným DVB-T tunerom.
Pokračovanie nižšie:


Miestny vysielač v Hlohovci, ktorý prevádzkuje operátor AVIS, vysiela vo vertikálnej polarizácii s maximálnym výkonom 0,5 kW. Signálom pokrýva samotné mesto Hlohovec ako aj jeho blízke okolie. Aktuálne je šírených v multiplexe päť televíznych programov Šlágr TV, TV Noe, TV Vega, INTV a Hlohovská TV. Všetky vysielajú nekódovane (FTA) a v kompresnom formáte MPEG-2.

Hlohovská TV je regionálna televízia z mesta Hlohovec, ktorá sa zameriava vo vysielaní na dianie v tomto okresnom meste.

AVIS je najväčším prevádzkovateľom miestnych DVB-T vysielačov na Slovensku. Kompletný prehľad celoplošných, ktoré prevádzkuje Towercom, ako aj miestnych DVB-T vysielačov AVISu Vám prinášame na tejto stránke.

hlohovska_tv1
Ukážka z vysielania Hlohovskej TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.