Reklama

DIGI TV: Prémiový balík Extra Šport HD na päť dní zadarmo pre všetkých

DIGI TV dnes sprístupnila televízne programy z prémiového balíka Extra Šport HD pre všetkých svojich zákazníkov zadarmo. Stalo sa tak v rámci promo akcie, ktorá potrvá až do pondelka 30. mája 2016.

Vážení zákazníci, od 25. do 30. mája sme pre vás sprístupnili balík Extra Šport HD. Vďaka tomu si môžete pozrieť finále Ligy majstrov na programe DIGI Sport 3 v HD kvalite,“ informuje operátor zákazníkov.
Pokračovanie nižšie:


Všetci predplatitelia tak môžu v najbližších piatich dňoch sledovať trojicu športových programov DIGI Sport 1, DIGI Sport 2 a DIGI Sport 3 v HD kvalite zadarmo. Užívatelia satelitných boxov Kaon NA1170 nájdu programy na pozíciách 27 až 29.

Vďaka promo akcii môžu všetci futbaloví fanúšikovia sledovať finále Ligy majstrov medzi Real Madrid a Atlético Madrid v HD kvalite. Priamy prenos začína už túto sobotu 28. mája na DIGI Sport 3 o 20:45. Priamo na štadióne bude aj komentátorská dvojica DIGI Sportu Richard Fekete a Matúš Lukáč. Špeciálne štúdio začne už hodinu pred prenosom (19:45), moderátorom bude Marek Skáčik.

Mohlo by vás ešte zaujímať