Reklama

UPC rozširuje mobilnú televíziu Horizon GO o archív vysielania

UPC dnes rozšírila ponuku svojej mobilnej televízie Horizon Go o novú službu TV Archív. Vďaka nej si môžu užívatelia pozrieť vysielanie svojich obľúbených programov kedykoľvek a kdekoľvek a to až 7 dní dozadu. V ponuke TV Archívu je až 40 televíznych staníc, z toho 19 v HD kvalite, čo predstavuje najširšiu ponuku programov v ponuke televízneho archívu spomedzi všetkých slovenských operátorov.
Pokračovanie nižšie:


TV Archív umožňuje nielen pozrieť si ktorúkoľvek reláciu vo vysielaní jednotlivých staníc až sedem dní dozadu, ale aj pustiť si alebo pretočiť sledovaný program na začiatok. Pre spustenie archívu je nutné prejsť na ponuku TV sprievodcu a tam si zvoliť program označený symbolom TV Archív a začať s prehrávaním. Každá nahrávka je vyhotovená s časovou rezervou pred a tiež po skončení relácie, vďaka čomu sa ani v prípade posunu vo vysielaní nemôže stať, že nahrávka nebude celá. Všetci zákazníci digitálnej televízie UPC získavajú teraz službu TV Archív v ponuke mobilnej televízie Horizon Go ako bonus bezplatne až do konca augusta tohto roku.

Mobilná televízia Horizon Go umožňuje sledovať viac ako 80 TV staníc, z toho 22 v HD kvalite, prostredníctvom internetového pripojenia kdekoľvek a odkiaľkoľvek na Slovensku. Horizon Go môžu zákazníci spoločnosti UPC sledovať až na 3 zariadeniach súčasne, napr. na mobile, tablete alebo na počítači. Prostredníctvom Horizon Go môžu zákazníci sledovať aj Videotéku MyPrime, ktorá ponúka až 1 600 filmových a seriálových titulov.

Služba Horizon Go je pre zákazníkov digitálnej káblovej televízie UPC Digital dostupná po registrácii na webe UPC v sekcii MojeUPC, na stránke www.horizon.tv ako aj v ponuke Google Play a Apple Store. Horizon Go podporuje aj Chromecast a Airplay, vďaka čomu je živé vysielanie Horizon Go možné sledovať aj v Apple TV, Smart TV, či TV prijímači so zariadením Chromecast, ktoré umožňuje obsah vysielaný na mobile sledovať aj na televízore.

Televízne programy dostupné v službe Horizon GO
Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, Doma, JOJ HD, Plus HD, Šlágr TV, TA3, Dajto, WAU, ČT1 HD, ČT2 HD, ČT24, ČT:D/ČT art, TV Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Cool, Prima Love, Prima Zoom, TV Barrandov, Kino Barrandov, Barrandov Plus, AMC HD, AXN, AXN Black, AXN White, Film+, FilmBox, FilmBox Premium, FilmBox Plus, FilmBox Extra HD, FilmBox Family, CBS Drama, TLC, HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax2 HD, Comedy Central Extra, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Discrovery Channel, Animal Planet HD, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, CBS Reality, Fine Living, History HD, Viasat Explore, Discovery World, Discovery Science, Discovery ID, Crime&Investigation, Travel Channel, Fishing and Hunting, Arena Sport1 HD, Arena Sport2, Eurospot1 HD, Eurosport 2, Sport1 HD, Sport2 HD, Sport5, Extreme Sport, Golf Channel, Auto motor Sport, Minimax, Megamax, Disney Channel, JimJam, Duck TV, Nickelodeon, MTV, VH1, Óčko, Senzi, CNBC, M1 a UPC Expres.

Červenou farbou sú označené programy, ktoré sú dostupné v službe TV Archív.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. pls, táto trapošina sa nedá nejako zrušiť ? ja to proste nechcem a ten raster je des, je to služba, ktorú som si neobjednával a ktorá mi bola nasilu natlačená aj keď som stále dával neaktualizovať, okrem iného diaľkový ovladač funuje úplne inak, podstatné pre mňa je to, či sa dá soft vrátiť do pôvodného stavu, keď nie, ruším 3 zmluvy s UPC

    1. S tým absolútne súhlasím. Mne od začiatku sekal obraz aj zvuk, snažila som sa dovolať a až po niekoľkonásobnej navigácii cez nahraté odkazy sa mi podarilo spojiť s technikom,ktorý mi dal inštrukcie,čo robiť. Našťastie sa to napravilo, ale napríklad neviem nájsť archív,stále mi hovorili o nejakej malej značke pri vybraných kanáloch,ale nič tam nevidím.Do augusta je táto služba grátis,tak predpokladám,že po tomto termíne sa to tam záhadne objaví,ale už ako platená služba.

Komentáre už nie sú povolené.