Reklama

Satelitná DIGI TV spustí do niekoľkých týždňov predaj CAM modulov

Televízne programy satelitnej služby DIGI TV už nebude nutné pozerať iba na dodávaných prijímačoch. Operátor chce vyjsť v ústrety všetkým svojim zákazníkom, ktorí z nejakého dôvodu nechcú dodávaný box, a preto plánuje už v najbližších týždňoch začať ponúkať aj samostatné CAM moduly Nagravision spolu s dekódovacou kartou. Podobne ako za prijímače bude účtovaný aj v tomto prípade mesačný nájom navyše k poplatku za balíček.
Pokračovanie nižšie:


Počas jarnej kampane začíname s ponukou CA modulov, ktoré vlastníkom moderných TV prijímačov s DVB-S slotom, prinášajú novú zákaznícku skúsenosť ovládania DIGI priamo cez originálny diaľkový ovládač k TV. Nové CA moduly budú k dispozícii aj našim existujúcim zákazníkom, ktorí prejavia záujem o prechod od tradičných Set-Top-Boxov ku CA modulom,“ uviedol Marcel Šatanek, generálny riaditeľ DIGI Slovakia.

Moduly spolu s kartou tak budú môcť zákazníci využívať ako v televízoroch so zabudovaným DVB-S2 tunerom, tak aj v satelitných HD prijímačoch s voľným CI+ slotom. Podmienkou bude tiež aby zariadenie podporovalo formát zvuku AAC. U TV odporúča operátor aby bol vyrobený minimálne v roku 2013 alebo neskôr. U starší TV sa môže stať, že modul nebude s TV spolupracovať správne. CAM moduly budú samozrejme spolu s kartou párované.

Nájom zariadení podľa cenníka od 1.4.2016
Prvé a druhé zariadenie 1,5 €/kus s DPH mesačne
Tretie a štvrté zariadenie 3 €/kus s DPH mesačne

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To na Slovensku budú iné moduly ako v ČR tam sú CI/CI+ kompatibilné ?

  2. V cenniku sa objavilo toto:
    inštalácia technikom (poplatok Základná inštalácia technikom a Dodatočný výjazd technika) je možná iba, ak televízny prijímač Účastníka (i) obsahuje DVB –S2 tuner s CI+ slotom (ii) bol vyrobený v roku 2013 alebo neskôr (iii) značky SAMSUNG alebo LG

    samoinštalácia je možná iba, ak televízny prijímač Účastníka (i) obsahuje DVB–S2 tuner s CI+ slotom s podporou formátu zvuku AAC (ii) bol vyrobený v roku 2013 alebo neskôr.

  3. To je tak testovali to asi na týchto dvoch značkách.

  4. Cena za prenájom modulu je vysoká.
    Samotný modul je predsa lacnejší, ako satelitný prijímač, čo by sa malo prejaviť v nižšej cene prenájmu.
    Ešte by mohli ponúknuť možnosť modul si zakúpiť.

  5. Hlavne netreba zabudat na ladenie programov pri kazdej zmene.

  6. V ČR stojí modul 3500 Kč tak to je lepší ten prenájom ktorý vychádza za rok 18€.

Komentáre už nie sú povolené.