Reklama

INTV spustila vysielanie na satelite Astra 3B (23,5°E)

Nová slovenská celoplošná televízia INTV spustila po DVB-T už aj vysielanie prostredníctvom družice Astra 3B (23,5°E). Program si tak môžu naladiť nielen zákazníci satelitných platforiem Skylink a Voľná telka/Plustelka na Slovensku i v Česku, ale aj diváci v takmer celej Európe.

Kanál vysiela v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4) z frekvencie 12 207 MHz. Pre príjem je teda nutný satelitný HD prijímač. Dekódovacia karta potrebná nie je, vzhľadom k tomu, že program vysiela voľne (FTA).
Pokračovanie nižšie:


Vo vysielaní chce INTV ponúkať okrem spravodajských a publicistických programov aj dokumenty, filmy, seriály ako aj kultúrne a detské programy. Doteraz však vysielala iba promo a predvolebné diskusie či občasné spravodajské programy. Plnohodnotný program chce spustiť tento týždeň.

Technické parametre pre príjem INTV zo satelitu Astra 3B (23,5°E):
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 207 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: INTV

intv_promo_zaciname1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pozrite EPG. Čech sa pokúšal napísať niečo po slovensky. Zpravodajská televízia.

  2. Ten text už prepísali na začíname tento týždeň.

  3. Uz sa nevedia dockat spustenia. Aj hodiny maju nastavene 1a1/2 minuty dopredu

  4. Nie je problém televíziu rozbehnúť , je problém ju udržať. Poplatky za satelit ju zničia, dávam jej tak max.rok a bude po nej . Slovensko je veľmi malý trh .

  5. Zaujímavé, mne sa ju na golden médiá nepodarilo naladiť. A to som sa pokúsil naladiť 2x za sebou. A v dvb-t tiež ani tuk

  6. Treba popozerat uz vyhladane programy v prijimaci – mozes to mat uz vyhladane ked nie pod nazvom INTV tak bud Muzika CS alebo Novinka.

  7. Tak dik za radu, ale nepomohlo. Skúsim až budú v ostrom vysielani

  8. No problém v príjme môže byť aj zle nastavená parabola. V mojej lokalite – Zemplín je 12207 MHz najslabší transpondér Skylinku.

  9. Ak mate FastScan nenaladi vám to, pokiaľ to nenahodi SkyLink, treba potom manuálne vyhľadať v prijimači družicu ASTRA 3B (23,5°E)
    a stlačiť v menu,, Pridať TP “ potom zadať alebo napísať do ,, Frekvencia: 12 207 MHz “
    ,, Polarizácia: Vertikálna “
    ,,SR: 27500 “ a spustiť vyhľadávanie. Uloží vám to niekde na konci ako predposledne čislo , s názvom IN TV …. a ak to nepomôže tak si vyčkajte teda na SkyLink kým to s aktualizuje do svojho fastscanu rastru, to pokiaľ mate taký prijimač. Iná možnosť je už len všetko zmazať a znova zoskenovať celu astru.

  10. Kvalita obrazu cez satelit (dokument o hubblovom telescope) sa dá zhodnotiť jednym slovom – hrôza !!!

Komentáre už nie sú povolené.