Reklama

INTV chce spustiť vysielanie cez satelit Astra do niekoľkých dní

Slovenská celoplošná televízia INTV zverejnila na svojom webe nový termín, do kedy chce spustiť vysielanie prostredníctvom družice Astra 3B (23,5°E). Televíziu, ktorú môžu prijímať zatiaľ len diváci cez miestne DVB-T vysielače, by tak mohli už v najbližších dňoch naladiť aj zákazníci satelitných operátorov Skylink či Voľná telka/Plustelka.
Pokračovanie nižšie:


Testovacie vysielanie INTV bolo spustené 11. decembra 2015 a to prostredníctvom miestnych DVB-T vysielačov po celom Slovenku, ktoré prevádzkuje operátor AVIS. Postupne svoje terestriálne pokrytie rozširuje a do ponuky ju pridal už aj operátor ANTIK Telecom (Tango TV, SmartTVBox a ANTIK TV GO).

Televízia už skôr avizovala, že chce byť na satelite prvý marcový týždeň, nestalo sa tak. Po novom informuje, že tento druh distribúcie spustí najneskôr do 13. apríla 2016.

Vo vysielaní chce IN TV ponúkať okrem spravodajských a publicistických programov aj dokumenty, filmy, seriály ako aj kultúrne a detské programy. Doteraz však vysielala iba promo a predvolebné diskusie či občasné spravodajské programy. Tento týždeň sa v promo vysielaní objavuje už informácia o začiatku vysielania -„Začíname už budúci týždeň„.

intv_promo_zaciname1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Teším sa Ľubo Huďo je super,snáď to vráti v tejto forme Krave z STV ktorá ho vyhodila lebo nechcel čítať spravodajské klamstvá.

  2. Fero: Takze teraz bude tvoj favorit Hudo citat svoje vlastne klamstva. Alebo tie Putinove. Fakt super, tesme sa.
    Kto je ochotny stavit sa? O vydatnu veceru, ze ta telka to nespusti ani na buduci tyzden, a tym myslim vysielanie viac nez 3 hodiny denne 7 dni v tyzdni. Obrazkova slideshow s hudbou sa nerata, podotykam. 🙂 Moj mail ma redakcia. Pre veducich: vyplnam ho pri kazdom poste do kolonky vyssie. 🙂

  3. stihol som počas predvolebnej kampane len jednu debatu s Kolárom a celé INTV mi doteraz príde že trpí brutálnym nedostatkom peňazí,asi sa príliš spoliehali na dobrovoľných prispievateľov.
    btw.otázka pre rusofóbov:Kde sú peniaze od Putina ktorý podľa nich platí v európskych krajnách svoju propagandu ???? 🙂

  4. peeet: IN TV skor trpi brutalnym nedostatkom schopneho vedenia a kompetentnosti. Pri nedostatku penazi by asi zbytocne neplatili Avisu uz 4. mesiac za vysielanie balastu na vsetkych vysielacoch a uz vobec by neuvazovali nad este drahsim vysielanim cez Astru. Ak je pravda, ze to financuje Putin, tak asi stavil na zle kone, asi vo FSB nedocenili skryty povab slovenskeho babractva a slendrianstva. 🙂 Pat a Mat na tunajsi sposob. Ale nemyslim si, ze tento paskvil financuju z Lubjanky. Naco by vykopavali otvorene dvere, ked spinavu robotu za nich spravia uzitocni idioti dobrovolne a bez naroku na honorar? A ani tentoraz si neodpustim skodoradostnu poznamku, ze cim viac to dobabru, tym menej ohlupujucich konspiratorskych bludov v eteri. Aj tak ich je uz plny net.

  5. BRATISLAVA – Obrovská policajná razia v Bratislave a na západnom Slovensku. Do priestorov budovy na Starej Vajnorskej nabehli dnes ráno kukláči. Obsadili firmy, ktoré tam sídlia. Národná kriminálna agentúra zasahuje proti podozrivým z ekonomickej trestnej činnosti. Podľa našich informácií v daňových podvodoch má prsty aj Peter Puškár, brat známej moderátorky, ktorý sa pred spravodlivosťou skrýva.

    Muži zákona vyšetrujú zločin daňového podvodu a zločin skrátenia dane a poistného. Príkaz na domovú prehliadku vydal súd. „Môžeme potvrdiť, že akciu vykonávajú príslušníci Národnej kriminálnej agentúry Prezídia Policajného zboru v súvislosti s dokumentovaním závažnej daňovej trestnej činnosti, ktorá mala byť páchaná organizovanou skupinou,“ potvrdil nám hovorca policajného prezídia Martin Wäldl. Polícia dokumentuje ekonomickú trestnú činnosť, ktorá súvisí s nadmerným odpočtom DPH, ako aj so skrátením dane a poistného, nitky siahajú aj do zahraničia.

    Ozbrojení kukláči nabehli dnes ráno do bytových a nebytových priestorov vo viacerých mestách na západnom Slovensku. Následne sa vecou na konkrétnych miestach zaoberá vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry. Polícia prehľadáva sklady, listinné doklady, účtovné záznamy, či počítače.
    Organizovaná skupina

    Polícia zasahuje proti prepojenej organizovanej skupine, v ktorej vystupuje aj Peter Puškár. Podľa obchodného registra je Puškár konateľom vo viac ako 10-tich firmách, ktoré sídlia v Bratislave. V súvislosti s ním zasahujú kriminalisti v obci Hubice v dunajskostredskom okrese. Razia prebehla aj v bratislavskej reštaurácia Galileo, ktorej je tiež konateľom.

    Počas akcie nabehli policajti aj do priestorov televízie INTV, ktorá má o dva dni spustiť vysielanie. Situácia prekvapila nič netušiacich redaktorov a zamestnancov. „Ľudia okolo projektu majú strach, keďže to pokladajú za zastrašovanie a obštrukciu pred zahájením vysielania,“ povedal nám jeden zo svedkov rannej policajnej razie.

Komentáre už nie sú povolené.