Reklama

freeSAT zaradil do ponuky Sport 1 HD

Satelitná platforma freeSAT dnes rozšírila oficiálne svoju ponuku o športový kanál Sport 1 vo vysokom rozlíšení (HD), ktorý je dostupný predplatiteľom už od balíka freeSAT medium HD. Užívatelia dodávaných prijímačov nájdu program na pozícii číslo 125, majitelia vlastných HD boxov si ho môžu naladiť z frekvencie 12 380 MHz.
Pokračovanie nižšie:


Sport 1 sa nachádza v ponuke freeSAT už niekoľko rokov, od teraz si ho však budú môcť predplatitelia vychutnať aj vo vysokom rozlíšení. Vo vysielaní je možné vidieť futbalové ligy ako Séria A, Lique 1, Nemecký pohár – Pohár DFB, nechýba tiež Formula 1, hokejová liga KHL, americký futbal – NFL, NBA, golf, ragby či box.

Technické parametre pre príjem Sport 1 HD:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 380 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 28000
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódovanie: Áno (Conax, Nagra, Cryptoworks a Irdeto)

Jedná sa o rovnakú satelitnú kapacitu z ktorej prijímajú program Sport1 HD aj zákazníci platforiem Magio Sat, DIGI TV a Nová DIGI TV CZ. Kódovacie systémy freeSATu (Conax, Nagra, Cryptoworks a Irdeto) boli k programu pripojené dnes.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Skylink ti neda nic a ked to pojde touto cestou nebude rozdielu medzi Skylinkom a freesatom, Magio, DIGI. Vsetko bude to iste. Akurat Telekomaci maju aspon tie DIGI Sporty.

Komentáre už nie sú povolené.