Reklama

Flix TV spustila zákaznícku zónu a eshop, zatiaľ len v Česku

Satelitný operátor Flix TV, ktorý pôsobí zatiaľ len v susednom Česku, spustil vynovené webové stránky, vrátane nového e-shopu a internetovej zákazníckej zóny. Týmto krokom umožnila platforma všetkým svojim zákazníkom jednoduchý spôsob kontroly predplatených služieb ako aj správy osobných údajov. Zákazníci si tak môžu objednávať a spravovať svoje predplatené balíčky jednoducho cez internet.
Pokračovanie nižšie:


Flix TV je dostupná v Českej republike od marca 2016, no chce prísť so svojimi službami aj na Slovensko. Presný termín však nie je známy. Nováčik využíva pre šírenie programov družicu Eutelsat 16A (16°E). Základný balíček obsahuje aktuálne 62 televíznych programov z toho 17 je v HD kvalite. Jeho cena je 299 Kč (11,07 €) mesačne.

TIP: FLIX TV presúva do základného balíka päť dokumentárnych kanálov

Na ochranu obsahu využíva Flix TV kódovací systém Conax, zákazníkom ponúka ako CAM moduly, tak aj satelitné HD boxy spolu s kartou. Užívatelia, ktorí chcú službu len vyskúšať, si môžu zakúpiť predplatenú kartu FlexKarta, ktorá v cene 499 Kč (18,47 €) sprístupní na 30 dní základný balíček služby, navyše prvých 15 dní je cene bonus vo forme kompletnej ponuky. Zariadenia nie sú s kartou párované.

Mohlo by vás ešte zaujímať