Reklama

Digi Sporty dočasne zadarmo pre všetkých zákazníkov Magio TV a Magio Sat

Telekom prináša všetkým zákazníkom Magio televízie bohatú športovú nádielku. Od nedele 1. mája až do 31. augusta 2016 budú môcť starí aj noví zákazníci sledovať všetky kanály Digi Sport v SD aj HD verzii zadarmo. Kanály Digi Sport sa automaticky sprístupnia zákazníkom všetkých televíznych platforiem – Magio IPTV, Magio Sat, aj mobilnej televízie Magio GO.
Pokračovanie nižšie:


Na športových fanúšikov počas nasledujúcich mesiacov na kanáloch Digi Sport čaká množstvo atraktívnych futbalových podujatí: V máji môžu vo vysokom rozlíšení sledovať finále Premier League, La Ligy a UEFA. V polovici augusta na Digi Sport začína nová sezóna La Ligy a štartujú aj ďalšie zápasy UEFA.

Ak sa zákazníkom Magio IPTV športové kanály nezobrazia automaticky, odporúčame reštartovať Magio Box. Užívatelia satelitnej služby nájdu HD programy na pozíciách 55 (DIGI Sport 1 HD), 56 (DIGI Sport 2 HD) a 57 (DIGI Sport 3 HD). Verzie v štandardnom rozlíšení sa nachádzajú v Magio boxoch pod číslami 60 (DIGI Sport 1), 61 (DIGI Sport 2), 62 (DIGI Sport 3) a 63 (DIGI Sport 4).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Vobec to nejde ja som restartoval dva krat.onicom ich akcia ako celi telekom.tento rok nic nepridali ziadne novinky alebo viac tv v HD a este super novinka na styry mesiace zadara ked budu len reprizi zaoasou im nefunguje.

  1. satelitna tv.sk chcu jeste upozornit ze dne 2.5 2016 bol pridan i hudobní kanal H!T Music channel pod číslem 168 na magio sat

Komentáre už nie sú povolené.