Reklama

ANTIK zrušil poplatok za HBO GO, k filmovému balíku ho ponúka zadarmo

Všetci užívatelia digitálnej televízie Tango TV, od košického operátora ANTIK Telecom, ktorí majú predplatený Filmový balík, môžu teraz využívať už službu HBO GO zadarmo. Operátor zrušil extra poplatok 1,9 € mesačne.
Pokračovanie nižšie:


Poplatok za HBO GO sme v rámci Filmového balíka zrušili na všetkých našich platformách, či už je to na IPTV alebo aj na satelitnej platforme a je obsiahnutý už v cene Filmového balíka,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk Vlastimil Lakatoš, šéf produktového manažmentu v oblasti TV služieb spoločnosti ANTIK Telecom.

HBO GO umožňuje sledovať užívateľom prostredníctvom internetu najnovšie filmy, seriály, dokumenty, magazíny ako aj koncerty. Službu môžu využívať všetci predplatitelia Filmového balíka nielen na svojom PC, ale aj mobile či tablete a to kdekoľvek na Slovensku. Stačí pritom len pripojenie na internet. HBO GO nie je ale možné objednať samostatne.

Filmový balík obsahuje na IPTV platforme kanály HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 2 HD, HBO 3, HBO 3 HD, Cinemax, Cinemax HD, Cinemax 2, Cinemax 2 HD. Získať ho môžu záujemcovia za 9,4 € mesačne.

V satelitnej službe ponúka ANTIK vo filmovom balíčku päť kanálov HBO HD, HBO 2, HBO 3, Cinemax HD a Cinemax 2 HD za 9,9 € mesačne.

Mohlo by vás ešte zaujímať