Reklama

V Nemecku má odštartovať ešte tento rok bezplatný dokumentárny kanál

Nemecká ProSiebenSat.1 chce v druhej polovici tohto roka spustiť nový televízny kanál. Novinka v portfóliu mediálnej skupiny, ktorá už prevádzkuje niekoľko televíznych staníc, sa má zamerať tentokrát na dokumentárne filmy. To najlepšie na tom je, že tento nový dokumentárny kanál má byť údajne šírený voľne (FTA).
Pokračovanie nižšie:


Podrobnejšie informácie zatiaľ nie sú známe. Nevie sa teda ani názov programu ani jeho presný štart. Vysielateľ sa chce však s programom zamerať na cieľovú skupinu od 14 do 49 rokov. Podľa toho pripraví aj programovú schému. Informujú o tom nemecké médiá.

ProSiebenSat.1 prevádzkuje známe nemecké bezplatné kanály SAT.1, ProSieben, kabel eins, sixx, SAT.1 Gold a ProSieben MAXX, ktoré môžu prijímať aj slovenskí diváci prostredníctvom satelitnej pozície Astra 19,2°E. Popri voľne šírených kanáloch vlastní tiež mediálny dom aj stanice ProSieben FUN, SAT.1 emotions a kabel eins CLASSICS. Tie sa nachádzajú v ponukách u vybraných káblových a IPTV operátorov či satelitných platforiem Sky alebo Austriasat.

(satnews.de,satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať