Reklama

Towercom má nový web a logo

Telekomunikačná spoločnosť Towercom, ktorá je pre mnohých známa najmä ako prevádzkovateľ celoplošných DVB-T vysielačov na Slovensku, spustila novú webovú stránku. Okrem toho tiež zmenou prešlo aj samotné logo spoločnosti.
Pokračovanie nižšie:


Aby toho nebolo dosť, operátor tiež ešte koncom februára 2016 posilnil aj svoju komunikačnú stratégiu. „Towercom mení svoju komunikačnú stratégiu a k tomuto kroku potrebujeme kvalitného komunikačného partnera. Rozhodli sme sa pre agentúru Grayling, ktorá nás už v minulosti presvedčila svojou profesionalitou a porozumením pre náš biznis,“ povedal Alexandre Nance Santos, vedúci Oddelenia obchodu a marketingu, spoločnosti Towercom. Grayling Slovakia bude spoločnosti Towercom poskytovať služby v oblasti korporátnej komunikácie so zameraním na biznis segment, zároveň podporí aj produktovú komunikáciu smerom na slovenských spotrebiteľov.

Nový web spoločnosti, ktorá na Slovensku pôsobí už od roku 1926, kedy spustila prvý rozhlasový vysielač v Bratislave, prináša návštevníkom aktuálne a prehľadné informácie nielen o samotnej spoločnosti ale aj jej aktivitách v oblasti dátových služieb, DVB-T, DVB-S či najnovšie aj T-DAB+. Spolu s novou webovou stránkou (towercom.sk) tiež spoločnosť predstavila aj nové logo v ktorom vsádza na vysielaciu vežu Kamzík.

towercom
Pôvodné logo.
towercom_nl
Nové logo.

Mohlo by vás ešte zaujímať