Reklama

TivùSat začal limitovať počet registrovaných kariet na jednu osobu

Prevádzkovateľ talianskej bezplatnej satelitnej platformy TivùSat začal obmedzovať, podľa portálu digital-news.it, počet registrovaných kariet na jednu osobu. Od 15. marca 2016 môže jeden užívateľ zaregistrovať už iba maximálne 10 dekódovacích kariet. Nové obmedzenie má zabezpečiť podľa operátora väčšiu bezpečnosť v oblasti správy dát a efektívnejšie služby. Možno však predpokladať, že s najväčšou pravdepodobnosťou chce operátor touto zmenou zamedziť obchodovanie s kartami a ich predaj mimo územia Talianska.
Pokračovanie nižšie:


Proces aktivácie karty TivùSat zostáva bez zmeny. Okrem čísla karty je potrebné vyplniť vo webovom formulári ešte aj identifikačné číslo (Codice Fiscale), prípadne Partita Iva pri registrácii na firmu.

TivùSat sa stáva čoraz populárnejšou satelitnou platformou a to vďaka bezplatnému príjmu talianskych programov. Užívateľom tak stačí si zakúpiť iba prijímacie zariadenie a za programy už viac neplatí žiadne mesačné poplatky. Je to akousi náhradou za DVB-T pre divákov v Taliansku, ktorí nemôžu prijímať signál cez anténu. Platforma má v ponuke populárne talianske programy vrátane verejnoprávneho vysielateľa RAI a to nielen v SD ale aj v HD kvalite. Posledne pridaným kanálom bol napr. filmový Paramount Channel (SD aj HD). Všetky programy z ponuky sú šírené z orbitálnej pozície Eutelsat Hot Bird (13°E) a kódované systémom Nagravision.

Mohlo by vás ešte zaujímať