Reklama

Polsat Sport News sa zmení na Super Polsat

Športový program Polsat Sport News, ktorý je šírený v poľskom DVB-T ako aj na satelitnej pozícii Eutelsat HotBird (13°E), sa zmení na Super Polsat. Nový kanál sa chce zamerať na divákov, ktorí sú sluchovo a zrakovo postihnutí. Informoval o tom poľský portál Wirtualnemedia.pl. Prevádzkovateľ stanice už požiadal o zmenu tamojšieho mediálneho regulátora KRRiT (Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji).
Pokračovanie nižšie:


Podali sme do KRRiT návrh na zmenu názvu a tiež charakteru programu na špecializovaný pre osoby zdravotne postihnutých s dôrazom na ľudí, ktorí trpia poruchou zraku a sluchu,“ povedal pre Wirtualnemedia.pl Tomasz Matwiejczuk, tlačový hovorca Telewizji Polsat, ktorá prevádzkuje kanál Polsat Sport News.

Super Polsat chce divákom prinášať okrem športu aj filmy a seriály. Až 70 % programov má byť dostupných s audiopopisom a titulkami.

Polsat Sport News vysiela v poľskom druhom DVB-T multiplexe. Prijímať ho tak môžu bezplatne všetci diváci v krajine ako aj na Slovensku v blízkosti hraníc. Okrem toho je tiež program dostupný aj predplatiteľom satelitných platforiem nc+ a Cyfrowy Polsat. Na satelite je však program kódovaný.

Mohlo by vás ešte zaujímať