Reklama

Paramount Channel v SD aj HD kvalite rozširuje ponuku talianskej bezplatnej platformy TivùSat

Do talianskej satelitnej platformy TivùSat pribudol nový televízny kanál Paramount Channel. Divákom je k dispozícii ako verzia v štandardnom, tak aj vysokom rozlíšení. Obe verzie vysielajú prostredníctvom satelitnej pozície Eutelsat Hot Bird (13,0°E) a sú kódované systémami Nagravision (CAID: 183D a 183E). Pre príjem je preto potrebné jedno z prijímacích zariadení platformy, CAM modul alebo satelitný prijímač s kartou. Všetky programy sú po zakúpení zariadenia dostupné už ďalej bez mesačných poplatkov.
Pokračovanie nižšie:


Paramount Channel odštartoval na talianskom trhu 27. februára 2016. Naladiť si ho môžu diváci bezplatne prostredníctvom DVB-T. Po niekoľkých dňoch vstupuje aj do satelitnej platformy TivùSat. Kanál sa zameriava vo vysielaní na filmy a seriály. V najbližšom období odvysiela filmy ako Emma či Good Will Hunting, zo seriálov môžeme spomenúť aspoň Merlin a Fear The Walking Dead. Diváci majú na výber dve audio stopy: taliansku a anglickú.

Majitelia dodávaných boxov TivùSat nájdu SD verziu programu na pozícii číslo 27, HD verzia je dostupná na čísle 127. Ostatní zákazníci, ktorí sledujú programy prostredníctvom CAM modulov, cez TV so zabudovaným satelitným tunerom, alebo cez vlastné boxy, môžu naladiť programy podľa nižšie uvedených parametrov. Podľa dostupných informácií, ma byť stanica oficiálne v ponuke u satelitného operátora od pondelka 7. marca 2016.

Technické parametre pre príjem Paramount Channel HD:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13C (13,0°E)
Frekvencia: 10 930 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 2/3
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Paramount Channel HD
Kódovanie: Áno (Nagravision)

Technické parametre pre príjem Paramount Channel SD:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13B (13,0°E)
Frekvencia: 12 149 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Názov: Paramount Channel
Kódovanie: Áno (Nagravision)

Mohlo by vás ešte zaujímať