Reklama

Magio Sat pridá do ponuky dva nové športové kanály v HD kvalite a jeden filmový v SD

Predplatitelia satelitnej platformy Magio Sat budú môcť už od 1. apríla 2016 sledovať tri nové programy z toho dva vo vysokom rozlíšení. Do HD balíčka Magio Sat pribudnú športové kanály Sport 1 HD a Sport 2 HD a v balíčku Magio Sat M zase filmový kanál AMC v štandardnom rozlíšení (SD).
Pokračovanie nižšie:


Nové programy sa užívateľom objavia v ponuke Magio boxu automaticky v prvý aprílový deň. Ak by sa tak nestalo, odporúčame vykonať reštart satelitného boxu. Sport 1 HD a Sport 2 HD budú dostupné na pozíciách číslo 70 a 71, AMC sa bude nachádzať pod číslo 47.

Magio Sat nie je jedinou platformou, ktorá zaradí od apríla do svojej ponuky programy od prevádzkovateľa AMC Networks International. V rovnaký deň budú oficiálne sprístupnené uvedené kanály aj pre predplatiteľov sesterskej satelitnej platformy DIGI TV.

Prémiový HD balíček Magio Sat tak bude od apríla obsahovať už 9 televíznych programov vo vysokom rozlíšení z toho 7 z nich je športových. Cena za balíček zostáva nezmenená 3,99 € (bez viazanosti) alebo 2,79 € s viazanosťou na 6 mesiacov.

Programy v HD balíčku:
DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD, DIGI Sport 3 HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, NGC HD, Mooz Dance HD, Sport1 HD a Sport2 HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.