Reklama

JOJ Cinema HD už aj v ponuke digitálnej TV od Orangeu

Vysielanie filmovej stanice JOJ Cinema vo vysokom rozlíšení (HD), z portfólia slovenskej televíznej skupiny JOJ Group, ponúka divákom od dnešného dňa už aj digitálna televízia od spoločnosti Orange Slovensko. Prístup k programu majú všetci predplatitelia Rodinného balíka 2.
Pokračovanie nižšie:


Filmová stanica JOJ Cinema odštartovala svoje vysielanie v polovici júna 2015 ako televízia pre český a slovenský trh. Dnešným dňom je dostupná v ponuke operátorov M7 Group (Skylink), Slovak Telekom (Magio TV a Magio Sat), Digi Slovakia (Nová DIGI TV a DIGI TV), Towercom (Plustelka), Slovanet, ANTIK Telecom (Tango TV a ANTIK Sat), CentroNet, O2 Czech Republic, T-Mobile Czech Republic a ďalších.

JOJ Cinema prináša exkluzívne slovenské a české televízne premiéry filmov a desiatky známych a celosvetovo úspešných kinohitov. Stanica vysiela 24 hodín denne v českom jazyku. Diváci si však majú možnosť vybrať aj originálnu audio stopu. Filmy nie sú prerušované reklamou, tá sa objavuje len medzi filmami spolu s upútavkami.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A čo UPC . Už zostalo posledné čo ho nezaradilo . Hanba

  2. ale ani SATRO nema joj cinemu a ze vraj ju neplanuju pridat,takze nielen UPC ju nema

  3. UPC chce najprv prejsť na kódovanie MPEG 4 a potom bude určite v ponuke aj Joj Cinema a ďalšie stanice. Lebo bude spolupracovať s Telekomom takže je sa načo tešiť možno len treba počkať kým vymenia settopbox pre všetkých svojích zákazníkov ktorý majú od nich box.

  4. A poskytne nové STB aj MAGIO SAT? Tie staré sú o ničom.

  5. Magio Sat má teraz vynikajúce nové boxy s hdd Kaon NS1140…starý som vrátil a bral som na výmenu už druhý tento nový..Doporučujem!

  6. Ako to je vymenia mi STB bez problémov? Ďakujem za odpoveď.

  7. Ano bez problémov,na zákazníckej linke som požiadal o výmenu. Asi do 5 dní (vrátane víkendu) mi kuriér domov doručil nový box s novou kartou. Box s novou kartou treba spárovať cez sms alebo zákaznícky servis (v balení je presný popis aj s číslami na technickú podporu).
    Starý box aj so starou kartou vrátane scart kábla som potom odovzdal na predajni Telekomu.

Komentáre už nie sú povolené.