Reklama

freeSAT: AXN na jeden mesiac pre všetkých zákazníkov

Zákazníci satelitného operátora freeSAT získajú prístup k programu AXN na jeden mesiac zadarmo. Ochutnávka bude k dispozícii všetkým zákazníkom od 11. marca do 11. apríla 2016. Štandardne je program súčasťou vyššieho balíčka freeSAT plus HD.
Pokračovanie nižšie:


Počas bezplatného prístupu k programu AXN si budú môcť diváci pozrieť niekoľko premiér, vrátane štvrtej série seriálu Spomienky (Unforgettable). Hlavná postava Carrie Wellsová v ňom rieši len tie najťažšie prípady.

Od 15. marca sa na obrazovkách objaví kriminálny seriál Forever. Patológ newyorskej polície, doktor Henry Morgan, sa v ňom nesnaží objasniť len okolnosti smrti iných ľudí, ale aj vlastnú nesmrteľnosť.

Od 23. marca bude divákov zabávať aj seriál The Player. Jeho protagonistom je bezpečnostný expert Alex Cane, ktorý dostane mimoriadnu ponuku od tajnej organizácie The House.

Seriál Mad Dogs 30. marca predstaví päť priateľov v strednom veku, ktorí sa vydávajú na stretávku. Spomienková cesta však dostane nečakane krvavý obrat.

Okrem premiér bude ďalšími deviatimi epizódami od 21. marca pokračovať aj druhá séria populárneho seriálu Vražedné právo.

AXN bude k dispozícii v rámci všetkých balíčkov freeSAT. Zákazníci so satelitným prijímačom od freeSAT-u nájdu kanál AXN na pozícii 57. Zákazníci s vlastným satelitným prijímačom si môžu stanicu naladiť podľa nižšie uvedených parametrov.

Technické parametre pre príjem AXN:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 092 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 7/8
SR: 28000
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: Áno (Conax, Cryptoworks, Nagravision a Irdeto)
Provider: ESS

Mohlo by vás ešte zaujímať